Ειδήσεις Κινητά Samsung Galaxy Tab Iris

Samsung Galaxy Tab Iris

Thursday, 26 May 2016  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Τάσος Νικολακόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/f6/80/ed/samsung-galaxy-tab-iris-26-1464274096.jpg
 

Samsung Galaxy Tab Iris

Το πρώτο με τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας ματιού.

Η Samsung παρουσίασε την πρώτη συσκευή της με αναγνώριση ίριδας ματιού.

Την ίδια ώρα όπου οι φήμες περί του πολυαναμενόμενου Galaxy Note 6 οργιάζουν, μετά την την δήλωση πως αυτό θα έχει ενσωματωμένο τον αναγνώστη ίριδας, η Samsung επιβεβαιώνει την χρήση αυτής της τεχνολογίας στα προϊόντα της. Το Galaxy Tab Iris είναι η πρώτη συσκευή που παρουσιάζει η Samsung με αισθητήρα ανάγνωσης ίριδας. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό tablet που απευθύνεται κυρίως σε κλειστές επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως τα μέλη κυβερνήσεων.

Ο πρώτος...αγοραστής του Tab Iris είναι η κυβέρνηση της Ινδίας, ενώ είναι πολύ πιθανό να το ζητήσουν περισσότερες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με την Samsung, η τεχνολογία σάρωσης ίριδας έχει μεγάλες δυνατότητες, πράγμα που σημαίνει πως η ενσωμάτωση της σε συσκευές ήταν μια αναμενόμενη κίνηση. Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει δώσει στους developers το “Identity SDK” για να εργαστούν πάνω στην προαναφερθείσα τεχνολογία και να παρουσιάσουν νέες ιδέες.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Tab Iris δεν εκπλήσσει με τις επιδόσεις του. Ουσιαστικά το νέο tablet είναι μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του Galaxy Tab 3 με κυριότερη προσθήκη τον αναγνώστη ίριδας. Η οθόνη έχει μέγεθος 7 ίντσες με ανάλυση 600x1024 pixels. Στο εσωτερικό του συναντάμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή ισχύος 1.2 GHz (δεν έγινε γνωστό το μοντέλο), συνοδευόμενο από 1.5 GB μνήμη RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 8 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω MicroSD. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3600 mAh, ενω να σημειωθεί πως έχει 4G/LTE cellular antenna. Τέλος, στο πίσω μέρος θα βρείτε μια κάμερα των 5 Megapixel, με την ύπαρξη εμπρόσθιου φακού να αγνοείται.

Σίγουρα το νέο Galaxy Tab Iris δεν είναι το tablet που ψάχνατε για απαιτητική χρήση, αλλά προσφέρει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων σας. Η τιμή του κυμαίνεται στα 200 δολάρια και η κυκλοφορία του στο ευρύ κοινό θα είναι περιορισμένη.

Δείτε το review του Samsung Galaxy S7 από την Χριστιάνα Θάνου. Πως σας φαίνεται το Galaxy Tab Iris με αναγνώστη ίριδας; Συζητήστε σχετικά με αυτό και γενικά για τα προϊόντα της Samsung στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification