Meizu Pro 6

Hot
Meizu Pro 6

Meizu Pro 6

Δεκαπύρηνο smartphone για τους hardcore users.

Άλλο ένα πανίσχυρο smartphone έκανε την εμφάνιση του, αυτή την φορά από την Meizu.

Η Meizu δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην χώρα μας, αλλά όσοι ασχολούνται με τα smartphones σίγουρα θα την γνωρίζουν. Οι συσκευές της θεωρούνται εξαιρετικές και ποιοτικές, ενώ οι ναυαρχίδες της εταιρείας συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον. Φέτος, η Meizu βασίζεται στο Pro 6, ένα smartphone που έρχεται να προστεθεί στην λίστα με τις ναυαρχίδες του 2016.

Το Pro 6 είναι κορυφαίο από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών. Το design του θυμίζει πολύ στα iPhone 6 / 6S, ενώ μοιάζει ακόμα περισσότερο στα πρωτότυπα μοντέλα που διαρρέουν από το iPhone 7. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Meizu ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή του Cupertino, αυτό δεν σημαίνει όμως πως το Pro 6 είναι μια φθηνή αντιγραφή. Ίσα ίσα, ο εκπρόσωπος του Κινέζου κολοσσού για το νέο έτος είναι ένα εκ των καλύτερων κινητών που θα συναντήσετε στην αγορά.

Αναλυτικά, το Pro 6 ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080x1920 pixels (423 pixel ανά ίντσα) με τεχνολογία 3D Press, παρόμοια με εκείνη των Huawei P9 / P9 Plus (Press Touch) και iPhone 6S / 6S Plus (3D Touch). Ο εκλεκτός στην θέση του επεξεργαστή είναι ο Helio X25, το σιωπηλό δεκαπύρηνο τέρας της MediaTek (δύο πυρήνες στα 2.5 GHz, τέσσερις πυρήνες στα 2 GHz και τέσσερις στα 1.4 GHz). Το πανίσχυρο CPU συνοδεύει η Mali-T880 MP4 GPU μαζί με 4 GB μνήμη RAM. Η μπαταρία είναι 2560 mAh, σχετικά μικρή σε σχέση με τους ανταγωνιστές, αλλά λόγω της 1080p οθόνης (άλλα smartphones με μεγαλύτερη μπαταρία έχουν QHD οθόνη) δεν αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερο πρόβλημα στην κατανάλωση.

Για την κάμερα η Meizu έχει συνεργαστεί με την Sony. Ο φακός (Sony IMX 230), διαφράγματος f/2.2, είναι 21 Megapixel με laser auto-focus, dual tone LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD (δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι εφικτή η λήψη σε ανάλυση 4K). Η εμπρόσθια κάμερα των 5 MP μπορεί επίσης να κάνει λήψη βίντεο στα 1080p. Οσον αφορά την χωρητικότητα, θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, με 32 GB και 64 GB διαθέσιμα για αποθήκευση δεδομένων. Μπορείτε να προχωρήσετε σε επέκταση του χώρου μέσω MicroSD, έως και 128 GB. Να σημειωθεί πως το Pro 6 είναι dual-SIM συσκευή, πράγμα ιδιαίτερα βολικό για εκείνους που χρειάζονται ένα καλό smartphone αλλά έχουν δύο κάρτες SIM.

Διαβάστε για το νέο HTC 10. Πως σας φαίνεται το δεκαπύρηνο Meizu Pro 6; Συζητήστε σχετικά με αυτό, αλλά και γενικά για smartphones και gadgets στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Mystique (Level 23) 13/04/2016 18:58
Μμμμμ ωραιο φαινεται αν και δεν την εχω ακουσει την εταιρια και δεν ξερω κατα ποσο φτιαχνει ποιοτικα προιοντα. Παντως απο χαρακτηριστικα φαινεται δυνατο το smartphone, πιστευω οτι θα κοστιζει και αναλογα με τις δυνατοτητες του.
Notification