Live action σειρά Final Fantasy 14

Hot
Live action σειρά Final Fantasy 14

Live action σειρά Final Fantasy 14

Από την εταιρεία πίσω από το The Witcher του Netflix.

Μια live action σειρά στον κόσμο του Final Fantasy 14 παράγεται από την Sony Pictures και την Hivemind.

Η Hivemind ασχολείται και με τη σειρά του Netflix που βασίζεται στα βιβλία του The Witcher. Η live action τηλεοπτική μεταφορά του Final Fantasy 14 θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Eorzea, όπου γίνεται μάχη ανάμεσα στη μαγεία και την τεχνολογία. Όσοι έχουν παίξει το JRPG, θα αναγνωρίσουν κάποια στοιχεία της μυθολογίας του κόσμου του, όπως τα magitek, τα αεροσκάφη και τα chocobos. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει και τον Cid που υπάρχει σχεδόν σε κάθε τίτλο Final Fantasy. Ως executive producers θα δουλέψουν οι Jason F. Brown, Sean Daniel και Dinesh Shamdasani της Hivemind. Ο Ben Lustig και ο Jake Thornton(Winter’s Knight, The Wells Initiative), θα γράψουν το σενάριο και θα είναι, επίσης, executive producers.

Διαβάστε το review του Final Fantasy 14: A Real reborn και συζητήστε για τη σειρά The Witcher στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification