Ταινία Rainbow Six

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ταινία Rainbow Six

Ταινία Rainbow Six

Από τον σκηνοθέτη του John Wick. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/9/18] Σύμφωνα με το Variety, η Paramount Pictures ετοιμάζει επίσημη ταινία για το Rainbow Six με τον Michael B. Jordan ως κεντρικό πρωταγωνιστή.

Μέχρι στιγμής εξετάζονται δύο νουβέλες του Tom Clancy για υλοποίηση στη μεγάλη οθόνη. Michael B. Jordan θα έχει τον ρόλο του πρώην πεζοναύτη (Navy Seal) John Clark, τόσο στο Rainbox Six, όσο και στο sequel Without Remorse.

Ο John Clark είναι ένας σημαντικός ήρωας στο Rainbox Six και στην ταινία θα κάνει ότι και στο παιχνίδι, το να δίνει μάχες με πολυεθνικούς τρομοκράτες. Το προφίλ του έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στις ταινίες του Jack Ryan από τον Liev Schreiber και συγκεκριμένα στο The Sum of All Fears του 2002 και από τον Willem Dafoe στο Clear and Present Danger του 1994.

Ο Clark εμφανιζόταν στη σειρά Rainbow Six ως σκηνοθέτης, κάτι που σταμάτησε με το Rainbow Six: Vegas του 2006. Βέβαια η σύγχρονη έκδοση της σειράς επικεντρώνεται στο multiplayer και διάφορους operators. Προφανώς οι ταινίες θα επικεντρωθούν στις αρχικές εκδόσεις.

[UPDATE: 18/1/23 - Από τον σκηνοθέτη του John Wick] Ο Chad Stahelski, σκηνοθέτης του John Wick, θα αναλάβει την ταινία Rainbow Six, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Michael B. Jordan ως John Clark. Ο Jordan έπαιξε επίσης τον Clark, έναν Navy SEAL που έγινε πράκτορας της CIA, στην ταινία Without Remorse του 2021 (επίσης μεταφορά που αφορά την σειρά Tom Clancy).

Διαβάστε περισσότερα για την σειρά Diablo και συζητήστε για την ταινία Rainbow Six στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 27/09/2018 22:38
Αντε να την δουμε και αυτη, συνηθισμένα πραγματα πλέον να παίρνουν ιδέες απο anime και games. Τωρα το αν θα βγει καλη η μάπα το καρπουζι, εξαρτάτε απο το budget, τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό της ταινίας.
Notification