Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Willy's Wonderland: Ταινία αντιγραφή του Five Nights At Freddy's

Willy's Wonderland: Ταινία αντιγραφή του Five Nights At Freddy's

Saturday, 16 Jan 2021  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2a/57/25/willys-wonderland-98-1610891607.jpg
 

Willy's Wonderland: Ταινία αντιγραφή του Five Nights At Freddy's

Πρωταγωνιστεί ο Nicolas Cage.

Μια επίσημη Five Nights at Freddy’s ταινία είχε ανακοινωθεί το 2015, όμως από τότε δεν έχει κάνει και πολλή πρόοδο.

Το 2018, ο δημιουργός του FNAF Scott Cawthon είχε δηλώσει ότι το να βρει ένα καλό σενάριο ήταν αρκετά δύσκολο. Είχε καταφέρει να ολοκληρώσει το σενάριο για την ταινία, όμως μετά αποφάσισε ότι δεν του άρεσε και έτσι ξεκίνησε πάλι από την αρχή. Τον Νοέμβριο του 2020 είχε δηλώσει ότι έγραψε κάτι που του άρεσε και ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021. Όμως, ενώ ο Cawthon προσπαθούσε να βρει το τέλειο σενάριο, ο γνωστός ηθοποιός Nicolas Cage είχε πιάσει ήδη δουλειά.

Ο Cage πρωταγωνιστεί στο Willy’s Wonderland στον ρόλο του The Janitor. Στο Willy’s Wonderland, ο Cage κάνει μια συμφωνία με έναν περιπλανώμενο να καθαρίσει ένα εγκαταλελειμμένο φαστφουντάδικο με αντάλλαγμα να του επισκευάσει το αυτοκίνητο. Το φαστφουντάδικο είναι καταραμένο και ο Nic είναι η επόμενη ανθρώπινη θυσία. Όμως έχει μια δουλειά να κάνει και αλίμονο σε όποιον τολμήσει να μπει στην μέση. Ο Cage στο τρέιλερ δεν αρθρώνει λέξη, όμως βλέπουμε ότι ίσως να μην είναι αυτός παγιδευμένος με τα τριχωτά τέρατα, αλλά τα τριχωτά τέρατα να είναι παγιδευμένα με τον Nicolas Cage. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Το Willy’s Wonderland είχε ανακοινωθεί το 2019, όμως πέρασε απαρατήρητο. Τώρα, με το τρέιλερ φαίνεται να κερδίζει δημοτικότητα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί εμφανώς φαίνεται να έχει αντιγράψει το FNAF και κατά δεύτερον γιατί φαίνεται σαν άλλη μια low-budget ταινία του Nicolas Cage.

Διαβάστε για την ταινία Five Nights At Freddy's και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/01/2021 21:23
Ότι έχει Νίκολας μέσα απλά το βλέπουμε χωρίς πολλά πολλά.
Notification