Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινία Beyond Good and Evil στο Netflix

Ταινία Beyond Good and Evil στο Netflix

Saturday, 01 Aug 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/16/73/76/beyond-good-evil-movie-29-1596291156.jpg
 

Ταινία Beyond Good and Evil στο Netflix

Από τον σκηνοθέτη του Detective Pikachu.

Η Ubisoft ετοιμάζει ένα ακόμη project για το Netflix κι αυτή τη φορά πρόκειται για ταινία Beyond Good and Evil.

Η εν λόγω παραγωγή θα αποτελέσει ένα υβρίδιο live-action και animated ταινίας και σκηνοθέτης της θα είναι ο Rob Letterman, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το Detective Pikachu.

 

 

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Jason Altman και Margaret Boykin. Η ημερομηνία προβολής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, μιας και η ταινία βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής.

Διαβάστε ακόμη για το Beyond Good and Evil 2 και συζητήστε για την ταινία Beyond Good and Evil στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification