Η παραγωγή της ταινίας Uncharted ξεκίνησε

Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Η παραγωγή της ταινίας Uncharted ξεκίνησε

Η παραγωγή της ταινίας Uncharted ξεκίνησε

Σύμφωνα με τον ηθοποιό Tom Holland.

Η ταινία Uncharted ξεκίνησε τα γυρίσματα σύμφωνα με ένα σχετικό post στο Instagram από τον ηθοποιό Tom Holland, ο οποίος θα παίξει στην ταινία τον νεαρό Nathan Drake.

Ο ηθοποιός Tom Holland επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή της ταινίας Uncharted ξεκίνησε επίσημα. O Holland, ο οποίος παίζει τον Nathan Drake στην ταινία, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram από την πτυσσόμενη καρέκλα του στο σετ με ονομασία Nate. Δείτε το σχετικό post.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day one #uncharted

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013) στις

Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα παραγωγής σύμφωνα με τον Holland, ο οποίος δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες. Πρόσφατες αναφορές έδειξαν ότι ο Antonio Banderas και ο Mark Wahlberg θα ενταχθούν στο cast, αλλά η Sony δεν έχει ακόμη αποκαλύψει επίσημα το cast ή ακόμα και τον τίτλο της ταινίας.

Ο Tom Holland δήλωσε ότι μέρος των γυρισμάτων της ταινίας θα γίνουν στο Βερολίνο και ότι ανυπομονεί να περάσει ένα ευχάριστο καλοκαίρι μαζί με τον Mark Wahlberg, γεμάτο ταξίδια για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το σενάριο της ταινίας και τις μέχρι τώρα αλλαγές σκηνοθέτη.

Δείτε τα reviews όλων των Uncharted gamesΣυζητήστε περισσότερα για την ταινία Uncharted σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification