Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά Castlevania στο Netflix: Η τέταρτη σεζόν

Σειρά Castlevania στο Netflix: Η τέταρτη σεζόν

Thursday, 23 Apr 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8e/82/a5/castlevania-season-4-trailer-netflix-94-1585392300.jpg
 

Σειρά Castlevania στο Netflix: Η τέταρτη σεζόν

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η τέταρτη σεζόν. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 28/3/20] Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων στο Netflix, επιστρέφει στην πλατφόρμα του, καθώς ανακοινώθηκε ότι το πρόγραμμα θα αποκτήσει και τέταρτη σεζόν.

 

Η είδηση αποκαλύφθηκε μέσω ενός βίντεο τεσσάρων δευτερολέπτων στο Twitter. Δεν συμβαίνουν και πολλά σε αυτό, εκτός από μία τυπική επίκληση του Sir Mirror.Το αρχικό tweet σας ζητάει να απαντήσετε με το emoji με τα χέρια που χειροκροτούν. Δεν είναι σίγουρο αν συμβαίνει κάτι μετά από το tweet, καθώς πολλοί ανταποκρίθηκαν αλλά δεν έλαβαν κάτι ως απάντηση. Όποτε μάλλον δεν πρόκειται για ένα promotion αντίστοιχο με εκείνο του Candyman, στο οποίο αν κάνατε tweet κάτι συγκεκριμένο, ως απάντηση σας δινόταν η δυνατότητα να δείτε ένα βίντεο από την ταινία.

Η τρίτη σεζόν του Castlevania κυκλοφόρησε στο Netflix στις 5 Μαρτίου.

[UPDATE: 23/4/20 - Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η τέταρτη σεζόν.] Ο δημιουργός της σειρά Castlevania στο Netflix Warren Ellis επιβεβαίωσε μέσω δημοσίευσης στο blog του την τέταρτη σεζόν.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η τρίτη σεζόν ήταν η καλύτερη που είχε μέχρι τώρα η σειρά και ξεπέρασε πολύ τα νούμερα της δεύτερης. Δεδομένου ότι η δεύτερη σεζόν είχε από μόνη της πολύ μεγάλη απήχηση και με την τρίτη σεζόν να ξεπερνά τα νούμερά της ήταν αναμενόμενο ότι θα ακολουθούσε και η τέταρτη.

Συγκεκριμένα ο Warren Ellis δήλωσε: "Είμαστε έτοιμοι για μία τέταρτη σεζόν. Δεν περιμένουμε να έχουμε κάποια μεγάλη καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού, όμως αυτός ο τύπος που συνεχίζει να με κάνει tag στο IG και να απαιτεί την "4 σεζόν ΤΩΡΑ" μπορεί να πάει να γα***, θα το εκτιμούσα αυτό". Ο δημιουργός συνεχίζει λέγοντας: "Τέσσερις σεζόν από ένα αγγλικό animation δράμα για ενήλικες που σχετίζεται με τους βρικόλακες, την ηθική φιλοσοφία και το χαρτί υγείας. Δεν είναι μία εξειδικευμένη παραγωγή, αλλά έχει ένα κοινό… πολλών, πολλών εκατομμυρίων. Ποιος το περίμενε αυτό;"

Η τέταρτη σεζόν του Castlevania δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες σεζόν στο Netflix.

Διαβάστε το αφιέρωμα μας για τα 30 χρόνια Castlevania και συζητήστε για την επερχόμενη σεζόν της σειράς στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification