Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά Angry Birds: Summer Madness στο Netflix

Σειρά Angry Birds: Summer Madness στο Netflix

Wednesday, 25 Mar 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/4e/a7/angry-birds-netflix-21-1585172498.jpg
 

Σειρά Angry Birds: Summer Madness στο Netflix

Έρχεται το 2021.

Μέσα στη γενικότερη μόδα που επικρατεί με τις gaming σειρές στο Netflix, μετά το The Witcher, τις anime σειρές Diablo και Overwatch της Blizzard και πολλές ακόμη παραγωγές, πλέον έρχεται η επιστροφή των Angry Birds με νέα σειρά.

Τα δημοφιλή πουλιά κάνουν καλά νούμερα στην προβολή της ταινίας Angry Birds Movie 2 στο Netflix κι έτσι το μεγαλύτερο δίκτυο streaming σκοπεύει να επενδύσει στη δημιουργία νέας σειράς. Η σειρά αυτή θα είναι animated και θα ονομάζεται Angry Birds: Summer Madness. Θα περιλαμβάνει 40 επεισόδια των 11 λεπτών το καθένα.

Παλιότερα και συγκεκριμένα το 2013 είχε προβληθεί η σειρά Angry Birds Toons, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη και στο YouTube.

Σύμφωνα με το σενάριο, θα βρισκόμαστε στις ημέρες κατά τις οποίες τα πουλιά Red, Bomb και Chuck θα περνούν από τα παιδικά στα εφηβικά τους χρόνια, περνώντας ένα καλοκαίρι στην κατασκήνωση. Η σειρά θα περιλαμβάνει παλιούς και νέους χαρακτήρες. Θα πουλιά θα δώσουν μάχες, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση και το Netflix δηλώνει ικανοποιημένο για την δημιουργία της σειράς "η οποία είναι δημοφιλέστατη στα παιδιά ανά τον κόσμο" όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Σκηνοθέτης της σειράς θα είναι ο Curtis Lelash.

Το Angry Birds: Summer Madness θα κυκλοφορήσει το 2021.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Angry Birds 2 και συζητήστε για την νέα σειρά Angry Birds: Summer Madness στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification