Ταινία Sonic the Hedgehog 2

Hot
Ταινία Sonic the Hedgehog 2

Ταινία Sonic the Hedgehog 2

Το τελικό τρέιλερ και η αφίσα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/3/20] To Sonic The Hedgehog παρά τα όσα περίμενε το community, κατάφερε μεγάλη επιτυχία, αφού έκανε το πιο πετυχημένο ντεμπούτο μεταφοράς video game στον κινηματογράφο καταφέρνοντας συνολικά 128 εκατομμύρια δολάρια έσοδα μέχρι στιγμής.

Πλέον υπάρχουν αναφορές για sequel της ταινίας, ακόμα και για μία σειρά ταινιών, ενώ φημισμένα ονόματα ηθοποιών του κινηματογράφου ακούγεται πως είναι σε διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τον Neal McDonough, ένα από τα ονόματα που συζητιέται για το sequel είναι αυτό του The Rock. Συγκεκριμένα μιλώντας στο πανελ του FAN EXPO Vancouver ο ίδιος αναφέρει: “Σκέφτομαι το δεύτερο μέρος, μάλιστα έχω είδη ακούσει πως ο The Rock πρόκειται να συμμετάσχει, ο The Rock συμμετέχει σε όλα τα sequels παρεμπιπτόντως.”

[UPDATE: 29/5/20 - Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει] Μετά από πολλές κριτικές τις οποίες δέχθηκε η πρώτη ταινία Sonic the Hedgehog, με αρκετές θετικές και μερικές αρνητικές, οι δημιουργοί ανακοίνωσαν την πρόθεση τους για την δημιουργία ενός sequel.

Πλέον έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι το sequel βρίσκεται ήδη σε στάδιο γυρισμάτων. Σύμφωνα με το Variety, ο σκηνοθέτης Jeff Fowler, θα επιστρέψει στην καρέκλα του, με τους Pat Casey και Josh Miller να αναλαμβάνουν το σενάριο.

Το Sonic the Hedhehog, είχε μερικές αναποδιές, με το κοινό να αντιδράει στην πρώτη εμφάνιση του Sonic και την εταιρεία να αποφασίζει τον ανασχεδιασμό του CGI του ήρωα από την αρχή. Αποδείχθηκε σωστή επιλογή, καθώς η ταινία κατάφερε τις γρηγορότερες πωλήσεις μεταφοράς video game στην μεγάλη οθόνη, σημειώνοντας 57 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας.

[UPDATE 2: 5/6/20 - Ο voice actor του Sonic δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το sequel] Αν και σύμφωνα με τις πηγές το sequel για το Sonic the Hedgehog έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματά του, ο voice actor του Sonic Ben Schwartz δεν έχει ακούσει τίποτα ακόμα.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο Collider ότι η Paramount πρέπει πρώτα να ανακοινώσει επίσημα το sequel, όμως είναι κάτι για το οποίο ο ίδιος είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένος εάν όντως συμβεί. Ο Schwartz είπε: "Στην πραγματικότητα έχω ακούσει ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα το πράσινο φως. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τη στιγμή που θα λάβουμε το πράσινο φως, θα σας ενημερώσουμε. Επίσης δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα. Ελπίζω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία επειδή τα πήγε τόσο καλά και ιδιαίτερα στο εσωτερικό. Έτσι λοιπόν ελπίζω στο να μπορέσουμε να το κάνουμε επειδή υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα  που μπορούμε να κάνουμε σε αυτό τον κόσμο."

Επιπλέον, ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι ελπίζει ο σκηνοθέτης Jeff Fowler να μπορέσει να επιστρέψει για το sequel δηλώνοντας ότι "θα έκανε μία καλή δουλειά". Πρόσθεσε ακόμα ότι θα ήταν καταπληκτικό αν πρότειναν τον Jim Carrey για Oscar για την ερμηνεία του στον ρόλο του Dr. Robotnik.

[UPDATE 3: 24/7/20 - Το sequel της ταινίας Sonic the Hedgehog έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Paramount, εταιρεία παραγωγής της πρώτης ταινίας ανακοίνωσε ότι το sequel θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου 2022.

Η πρώτη ταινία Sonic είχε τεράστια επιτυχία όταν βγήκε στις αίθουσες τον Φεβρουάριο, λίγο πριν το κλείσιμο αυτών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το sequel, το οποίο ακόμα δεν έχει επίσημο τίτλο, είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο με τους δημιουργούς Jeff Fowler, Pat Casey και Josh Miller να φημολογείται ότι θα είναι εκ νέου υπεύθυνοι.

Το cast του sequel θα περιλαμβάνει τους James Mardsen, Ben Schwartz και Jim Carrey, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν θα διατηρήσουν τους ίδιους ρόλους που είχαν και στην πρώτη ταινία. Το τέλος της αρχικής ταινίας Sonic ακολούθησε ένα tease στο οποίο φαινόταν η ύπαρξη της Tails, όποτε ίσως συμπρωταγωνιστήσει στο sequel.

[UPDATE 4: 2/12/20 – Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021] Το Gamesindustry.biz ανακάλυψε στο Creative BC την προσθήκη μιας ταινίας με τίτλο Emerald Hill ( τίτλος της δεύτερης πίστας του game Sonic 2) η οποία δηλώνει ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου 2021 και θα τελειώσουν στις 10 Μαΐου.

Ακόμα λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν υπάρχουν, όμως ένα mid-credits scene της προηγούμενης έδειξε τον Tails, ο οποίος ψάχνει τον Sonic, πράγμα που σημαίνει ότι θα εμφανιστεί στο sequel.

[UPDATE 5: 29/1/21 - Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Μάρτιο] Τα γυρίσματα της ταινίας Sonic θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Tika Sumpter, η οποία συμμετείχε και στην πρώτη ταινία ως Maddie. Θα συμμετάσχει και στο sequel.

Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στο Βανκούβερ του Καναδά και στη Χαβάη.

[UPDATE 6: 10/2/21 - Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2022] Η νέα ταινία Sonic με τον τίτλο Sonic the Hedgehog 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου του 2022 και ο σχετικός λογαριασμός στο Twitter ανάρτησε ένα σύντομο βίντεο για την προώθησή της, όπου εμφανίζεται και το νέο λογότυπο.

Στο διάρκειας 10 δευτερολέπτων βίντεο παρακάτω παρουσιάζεται το νέο λογότυπο της ταινίας. Σε αυτό προκαλεί εντύπωση η εμφάνιση δύο ουρών στην άκρη του αριθμού 2, κάτι που θεωρείται ως σκόπιμη παραπομπή στον Tails.

Για όσους δεν είδαν την προηγούμενη ταινία Sonic, o Tails εμφανίζεται μετά τους τίτλους τέλους σε μια σύντομη σκηνή όπου κάνει warp στη Γη ψάχνοντας τον Sonic, ένα teaser πιθανώς για την συνέχεια στην επόμενη ταινία, όπως αυτά που συνηθίζει να κάνει στις ταινίες της η Marvel.

[UPDATE 7: 16/3/21 - Τα γυρίσματα ξεκίνησαν] 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και επίσημα για το Sonic the Hedgehog 2, όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Jeff Fowler. Επιβεβαίωσε τα νέα σε ένα tweet στο οποίο έγραψε, "φώτα, κάμερα, σκαντζόχοιρος". Η ανάρτηση περιλαμβάνει και μια εικόνα μιας καρέκλας σκηνοθέτη

Δείτε το tweet:

Το sequel αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το πρώτο Sonic the Hedgehog έγινε η ταινία βασισμένη σε video game με τα υψηλότερα κέρδη όλων των εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα ντετέκτιβ Pikachu, Warcraft, Rampage και Prince of Persia: Sands of Time τα πήγαν καλύτερα παγκοσμίως, αλλά η ταινία του Sonic είναι η Νο 1 στις ΗΠΑ.

Το sequel έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2022. Αναμένεται να φέρει πίσω τον Ben Schwartz ως τη φωνή του Sonic, ενώ άλλα μέλη του καστ όπως η Tika Sumpter ενδέχεται επίσης να επιστρέψουν. Δεν ξέρουμε αν ο Τζιμ Κάρεϊ θα επιστρέψει ως Dr. Robotnik ή αν ο Tails θα εμφανιστεί στην ταινία.

[UPDATE 8: 21/4/21 – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα δείχνουν τους Tails και Knuckles] Τα γυρίσματα της ταινίας Sonic The Hedgehog 2 έχουν ξεκινήσει στη Βρετανία και fans της σειράς βγάζουν φωτογραφίες από το σκηνικό, στις οποίες φαίνονται κάποιοι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν.

Οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης ταινίας, James Marsden και Tika Sumpton επιστρέφουν στους ρόλους τους. Επιπλέον ένας χρήστης του Instagramm, Jack969, δήλωσε ότι είδε και τον Jim Carrey στα γυρίσματα, πράγμα που σημαίνει ότι επιστρέφει και αυτό στον ρόλο του Doctor Eggman Robotnik. Στις φωτογραφίες φαίνονται οι κούκλες που έχουν τοποθετηθεί ώστε να ξέρουν οι ηθοποιοί τις θέσεις τους και εκτός από τον Tails που εμφανίστηκε στο τέλος της πρώτης ταινίας, φαίνεται και ο Knuckles the Enigma.

[UPDATE 9: 13/5/21 - Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν] Ο σκηνοθέτης της ταινίας Sonic The Hedgehog 2 ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα στο Vancouver έχουν ολοκληρωθεί.

Η ανακοίνωσή του έγραφε τα εξής: “Ευχαριστώ όλο το cast/crew στην πόλη… τόσο ταλαντούχα άτομα βοηθούν να κάνουμε όλοι μαζί την ταινία Sonic 2 πραγματικά ξεχωριστή (και spoiler alert…. ΕΠΙΚΗ!).” Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε στα μέσα του Μαρτίου και τα γυρίσματα κράτησαν περίπου δύο μήνες. Παρόλο που τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, θα χρειαστούν αρκετά post-production εφέ μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας το 2022.

[UPDATE 10: 10/12/21 - Τρέιλερ για την ταινία Sonic] Ένα ολοκληρωμένο τρέιλερ για την ταινία Sonic The Hedgehog 2 παρουσιάστηκε στα The Game Awards. Ο Jim Carey θα παίξει ξανά τον ρόλο του Dr. Robotnic. Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 11: 11/2/22 - Νέο τρέιλερ στο Super Bowl] Ένα σύντομο τρέιλερ για την νέα ταινία Sonic παρουσιάστηκε στο Super Bowl. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 12: 2/3/22 - Νέο σύντομο τρέιλερ] Δείτε ένα ακόμη τρέιλερ της ταινίας Sonic the Hedgehog 2 διάρκειας 50 δευτερολέπτων.

[UPDATE 13: 14/3/22 - Νέο τρέιλερ] Το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας Sonic the Hedgehog 2 μας δείχνει μπόλικες δόσεις πλάνων με δράση.

Επίσης προβλήθηκε και η αφίσα της ταινίας, η οποία μας φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις από το παιχνίδι του 1992.

sonic 2 poster game

Η ταινία Sonic The Hedgehog 2 θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου.

Δείτε το movie review για το Sonic The Hedgehog, διαβάστε περισσότερα για την ταινία και συζητήστε εκτενέστερα για την ταινία Sonic 2 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 02/12/2020 15:48
Ελπίζω όταν θα είναι έτοιμη να παικτεί στα σινεμά σε όλο τον κόσμο να έχουμε τελειώσει με το πρόβλημα της πανδημίας ή να το έχουμε περιορίσει.
Notification