Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Νέα ταινία Sonic

Νέα ταινία Sonic

Friday, 05 Jun 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/84/60/c8/Sonic-the-Hedgehog-Movie-The-Rock-President-92-1590758424.jpg
 

Νέα ταινία Sonic

Ο voice actor του ήρωα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το sequel. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/3/20] To Sonic The Hedgehog παρά τα όσα περίμενε το community, κατάφερε μεγάλη επιτυχία, αφού έκανε το πιο πετυχημένο ντεμπούτο μεταφοράς video game στον κινηματογράφο καταφέρνοντας συνολικά 128 εκατομμύρια δολάρια έσοδα μέχρι στιγμής.

Πλέον υπάρχουν αναφορές για sequel της ταινίας, ακόμα και για μία σειρά ταινιών, ενώ φημισμένα ονόματα ηθοποιών του κινηματογράφου ακούγεται πως είναι σε διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τον Neal McDonough, ένα από τα ονόματα που συζητιέται για το sequel είναι αυτό του The Rock. Συγκεκριμένα μιλώντας στο πανελ του FAN EXPO Vancouver ο ίδιος αναφέρει: “Σκέφτομαι το δεύτερο μέρος, μάλιστα έχω είδη ακούσει πως ο The Rock πρόκειται να συμμετάσχει, ο The Rock συμμετέχει σε όλα τα sequels παρεμπιπτόντως.”

[UPDATE: 29/5/20 - Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει] Μετά από πολλές κριτικές τις οποίες δέχθηκε η πρώτη ταινία Sonic the Hedgehog, με αρκετές θετικές και μερικές αρνητικές, οι δημιουργοί ανακοίνωσαν την πρόθεση τους για την δημιουργία ενός sequel.

Πλέον έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι το sequel βρίσκεται ήδη σε στάδιο γυρισμάτων. Σύμφωνα με το Variety, ο σκηνοθέτης Jeff Fowler, θα επιστρέψει στην καρέκλα του, με τους Pat Casey και Josh Miller να αναλαμβάνουν το σενάριο.

Το Sonic the Hedhehog, είχε μερικές αναποδιές, με το κοινό να αντιδράει στην πρώτη εμφάνιση του Sonic και την εταιρεία να αποφασίζει τον ανασχεδιασμό του CGI του ήρωα από την αρχή. Αποδείχθηκε σωστή επιλογή, καθώς η ταινία κατάφερε τις γρηγορότερες πωλήσεις μεταφοράς video game στην μεγάλη οθόνη, σημειώνοντας 57 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας.

[UPDATE 2: 5/6/20 - Ο voice actor του Sonic δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το sequel] Αν και σύμφωνα με τις πηγές το sequel για το Sonic the Hedgehog έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματά του, ο voice actor του Sonic Ben Schwartz δεν έχει ακούσει τίποτα ακόμα.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο Collider ότι η Paramount πρέπει πρώτα να ανακοινώσει επίσημα το sequel, όμως είναι κάτι για το οποίο ο ίδιος είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένος εάν όντως συμβεί. Ο Schwartz είπε: "Στην πραγματικότητα έχω ακούσει ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα το πράσινο φως. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τη στιγμή που θα λάβουμε το πράσινο φως, θα σας ενημερώσουμε. Επίσης δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα. Ελπίζω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία επειδή τα πήγε τόσο καλά και ιδιαίτερα στο εσωτερικό. Έτσι λοιπόν ελπίζω στο να μπορέσουμε να το κάνουμε επειδή υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα  που μπορούμε να κάνουμε σε αυτό τον κόσμο."

Επιπλέον, ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι ελπίζει ο σκηνοθέτης Jeff Fowler να μπορέσει να επιστρέψει για το sequel δηλώνοντας ότι "θα έκανε μία καλή δουλειά". Πρόσθεσε ακόμα ότι θα ήταν καταπληκτικό αν πρότειναν τον Jim Carrey για Oscar για την ερμηνεία του στον ρόλο του Dr. Robotnik.

Δείτε το movie review για το Sonic The Hedgehog, διαβάστε περισσότερα για την ταινία και συζητήστε εκτενέστερα στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification