Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ο σεναριογράφος του Rogue One θέλει να κάνει ταινία Star Fox

Ο σεναριογράφος του Rogue One θέλει να κάνει ταινία Star Fox

Tuesday, 14 Jan 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/32/24/5b/fox-29-1579008729.jpg
 

Ο σεναριογράφος του Rogue One θέλει να κάνει ταινία Star Fox

Τον εντυπωσίασαν τα σχέδια του art director του God of War.

 

Ο σεναριογράφος Garry Whitta εντυπωσιάστηκε από την δουλειά του art director του God of War Raf Grassetti, πάνω σε ρεαλιστικά σχέδια με θέμα το Star Fox.

Ο Grassetti τον τελευταίο μήνα κοινοποίησε στο Instagram μια σειρά από αναδημιουργημένους χαρακτήρες της Nintendo, αναπαριστώντας τους ως ανθρωποειδή ζώα και δίνοντας τους μια πολύ ρεαλιστική και λεπτομερή απεικόνιση. Αυτό φαίνεται να κίνησε το ενδιαφέρον του δημιουργού του Rogue One: A Star Wars Story.

 

 

Ο Garry Whitta όντας πολλά χρόνια gamer κοινοποίησε την ανάρτηση του Grasseti αναγράφοντας “Θέλω να γράψω αυτήν την animated ταινία.”

Δεδομένης της επιτυχίας πρόσφατων ταινιών όπως το Detective Pikachu και την τάση του Hollywood να συνοδεύει τις νέες κυκλοφορίες με μια δόση νοσταλγίας, η πραγματοποίηση ενός τέτοιου σεναρίου δεν μοιάζει απίθανη.

Διαβάστε για τον fan που δημιούργησε το κεφάλι του Mimir από το God of War κεφάλι του Mimir από το God of War και συζητήστε για την ταινία Star Fox στο forum topic Games και Cinema

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification