Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά The Witcher στο Netflix: Η 2η σεζόν

Σειρά The Witcher στο Netflix: Η 2η σεζόν

Wednesday, 12 Feb 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0c/6d/2f/carmel20the20witcher-52-1581520304.jpg
 

Σειρά The Witcher στο Netflix: Η 2η σεζόν

Ξεκινάνε τα γυρίσματα, προσθήκη νέου χαρακτήρα και διαφορετικό timeline. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/12/19] Η σειρά The Witcher ξεκίνησε στο Netflix και ορισμένοι fans της εξέφρασαν τα πρώτα παράπονά τους.

Η Lauren S. Hissrich δήλωσε ωστόσο ότι η ιστορία θα έχει μεγαλύτερη συνοχή στη Season 2 κι αυτό διότι όλες οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν στην Season 1 θα καρποφορήσουν και στην πράξη στη Season 2.

Αυτό σημαίνει ότι οι χαρακτήρες θα συναντιούνται και θα αλληλεπιδρούν περισσότερο μεταξύ τους. "Αυτό πότε θα πηγαίνει καλά και πότε όχι. Απλά όλα αυτά τα θεμέλια που χτίσαμε για τον κόσμο θα ενωθούν εν τέλει σε κάτι πιο συμπαγές" δήλωσε χαρακτηριστικά.

[UPDATE: 9/1/20 - Η 2η σεζόν το 2021] Η δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix θα έρθει το 2021, σύμφωνα με την παραγωγό της σειράς Lauren Hissrich, η οποία δεν θέλει να βιαστεί στα γυρίσματα ώστε να υπάρχει ένα ικανοποιητικό τελικό προϊόν.

Η Hissrich δήλωσε ακόμη ότι στη δεύτερη σεζόν δεν θα έχουμε...διάρροιες. Η ιστορία θα είναι πολύ πιο linear, διότι στην πρώτη σεζόν υπήρχαν διαφορετικά timelines και ο τηλεθεατής ήταν δύσκολο να τα ακολουθήσει.

Η πρώτη σεζόν του The Witcher έχει οκτώ επεισόδια. Αυτό σύμφωνα με την Hissrich είχε να κάνει με διάφορους παράγοντες, όπως η ιστορία που έπρεπε να παρουσιαστεί, το μπάτζετ και το υπολογιζόμενο κοινό που θέλει να δει την σειρά. Στη δεύτερη σεζόν θα υπολογιστούν αντίστοιχα "οι ιστορίες, το πόσα κτίρια χρειάζονται, τι έλειπε από την πρώτη σεζόν και πρέπει να μπει στη δεύτερη και τι από όσα πρέπει να προστεθούν θα δουλέψει τελικά σε μια τηλεοπτική σειρά". Πάντως η παραγωγός απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε χαρακτήρες να έχουν διάρροια, όπως είχε γίνει στην πρώτη σεζόν.

Τέλος, όσον αφορά την προέλευση των ηθοποιών, η Hissrich δήλωσε ότι κατά το casting δεν υπάρχει καμία διάρκιση ως προς το χρώμα και την προέλευση κάθε ηθοποιού και ότι στη σειρά κανένας ήρωας δεν αντιδρά με οποιοδήποτε τρόπο σε τέτοια θέματα. Διαβάστε περισσότερα για τις δηλώσεις της Lauren Hissrich στο Reddit.

[UPDATE 2: 12/1/2020 - Μπήκε σε στάδιο pre-production] Ο Henry Cavill, πρωταγωνιστής της σειράς The Witcher, ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς μπήκε σε στάδιο pre-production.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

P.S. Happy New Year!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill) στις

[UPDATE 3: 21/1/20 - Ξεκινάνε τα γυρίσματα, προσθήκη νέου χαρακτήρα και διαφορετικό timeline] Σύμφωνα με την Deadline τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix, The Witcher, θα ξεκινήσουν μέσα στον μήνα.

Τα νέα έρχονται μετά την προσθήκη της ηθοποιού Carmel Laniado στο cast, ως Violet. Η σειρά αναμένεται να έρθει το φθινόπωρο του 2021, δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν.

Η Showrunner, Lauren Hissrich εξηγεί στο Reddit ότι η δεύτερη σεζόν θα έχει κανονικό timeline και κάτι παρόμοιο με το περίπλοκο timeline της πρώτης σεζόν. Η ίδια αναφέρει: “Ειλικρινά δεν περίμενα να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της σειράς. Άκουσα πολλούς να λένε ότι δεν το κατάλαβαν μέχρι το επεισόδιο 4, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε να συμβεί. Πιστεύω ότι είναι θέμα γούστου. Εμένα μου αρέσουν οι ταινίες που είναι δομημένες με τρόπο που το σενάριο ξεδιπλώνεται και τα κομμάτια μπαίνουν στην θέση τους στην πορεία, σε μερικούς όμως δεν αρέσει αυτό. Σε αυτή τη περίπτωση, όσοι δεν ευχαριστήθηκαν την πρώτη σεζόν λόγω της δομής είναι τυχεροί, γιατί η επόμενη σεζόν είναι δομημένη διαφορετικά, δηλαδή σε κανονική χρονολογική σειρά.”

Διαβάστε περισσότερα για την σειρά The Witcher στο Netflix και συζητήστε για αυτήν στο παρακάτω forum topic. Διαβάστε επίσης το review του The Witcher 3.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification