Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Άρχισαν οι συζητήσεις για το Joker 2

Άρχισαν οι συζητήσεις για το Joker 2

Wednesday, 20 Nov 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/67/e0/20/joker-2-gameworld-78-1574268591.jpg
 

Άρχισαν οι συζητήσεις για το Joker 2

Ανεπίσημη συμφωνία για το sequel της πιο "χαμογελαστής" ταινίας. 

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν αμέσως μετά την κυκλοφορία της ταινίας Joker στους κινηματόγραφους όλου του κόσμου.

Ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε καμία έγκαιρη πηγή που να επιβεβαιώνει τις σκέψεις για κάποιο sequel της ταινίας, παρά μόνο σκέψεις του Joaquin Phoenix σε περίπτωση που το σενάριο τον ικανοποιεί. Η πιο επιτυχημένη ταινία του 2019 σε σκηνοθεσία Todd Phillips, σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter, τόσο ο σκηνοθέτης όσο και Phoenix συμφώνησαν για την παραγωγή του Joker 2. Η Αμερικανική ιστοσελίδα εξηγεί και αποκαλύπτει ότι: "H ταινία έφερε τον Phoenix σε μια πολύ δυνατή θέση για την διεκδίκηση των Oscars με αποτέλεσμα η Warner να μπαίνει σε σοβαρές σκέψεις για κάποιο sequel. Το στούντιο και ο Phillips αρνήθηκαν οποιαδήποτε τοποθέτηση επί του θέματος".

Το μόνο που μένει φαίνεται να είναι και μια επίσημη ανακοίνωση είτε από την Warner είτε από την παραγωγή της ταινίας, ώστε να δούμε τον τρομακτικό κλόουν να επιστρέψει για δεύτερη φορά στην μεγάλη οθόνη με το πρόσωπο του Joaquin Phoenix.

Διαβάστε το review της ταινίας Joker και συζητήστε περισσότερα για αυτή στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification