Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Η σειρά The Witcher θα έχει τουλάχιστον δεύτερη σεζόν

Η σειρά The Witcher θα έχει τουλάχιστον δεύτερη σεζόν

Wednesday, 13 Nov 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/49/28/0b/the-witcher-season-2-netflix-60-1573673948.jpg
 

Η σειρά The Witcher θα έχει τουλάχιστον δεύτερη σεζόν

Σίγουρα θα δούμε πολλές ακόμη.

[Αρχική δημοσίευση: 8/11/19 - Μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 20 σεζόν] Η Lauren S. Hissrich, παραγωγός της σειράς The Witcher στο Netflix, δήλωσε μέσω του Twitter, ότι η σειρά μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 20 σεζόν, καθώς υπάρχει άφθονο υλικό.

[UPDATE: 13/11/19 - Δεύτερη σεζόν] Πριν ακόμη ξεκινήσει η πρώτη σεζόν του Geralt στο Netflix, ανακοινώθηκε από τώρα ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν.

Η ανακοίνωση έγινε στο επίσημο Twitter account του Netflix, το οποίο αναφέρει: "Η περιπέτεια του Geralt είναι μόνο η αρχή. Το The Witcher έχει εγκριθεί και για δεύτερη σεζόν".

Η σειρά The Witcher θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου στο Netflix.

Διαβάστε περισσότερα για την δεύτερη σεζόν του The Witcher και τους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν.

Συζητήστε για την σειρά στο παρακάτω forum topic. Διαβάστε επίσης το review του The Witcher 3.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification