Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Τηλεοπτική σειρά Twisted Metal

Τηλεοπτική σειρά Twisted Metal

Monday, 22 Feb 2021  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/01/24/d8/twisted-metal-tv-series-playstation-sony-0-1-32-1558552036.jpg
 

Τηλεοπτική σειρά Twisted Metal

Η παραγωγή της ξεκίνησε επίσημα.

[Αρχική δημοσίευση: 22/5/19] Η Sony βάζει το καινούργιο τμήμα της, Playstation Productions, κατευθείαν για δουλειά.

Η εταιρία επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή αναπτύσσει μία τηλεοπτική σειρά με θέμα το Twisted Metal. Ο πρόεδρος και CEO της Sony Pictures, Tony Vinciquerra, αποκάλυψε τα νέα στου επενδυτές, επίσης επιβεβαίωσε ότι οι ταινίες Uncharted βρίσκονται σε προχωρημένα στάδια ανάπτυξης. Δυστυχώς ο Vinciquerra δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για κανένα από τα δύο project.

Η Sony είχε ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν να κάνει μια ταινία Twisted Metal το 2012, όμως δεν κατάφερε να υλοποιηθεί ποτέ. Όταν η εταιρία ανακοίνωσε το τμήμα Playstation Productions νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο επικεφαλής του studio Asad Qizilbash, ανέφερε ότι η ομάδα του έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσπαθώντας να καταλάβει πως δουλεύει η βιομηχανία, και πώς μπορεί να κάνει adapt με επιτυχία Playstation IPs τόσο στην μεγάλη οθόνη, όσο και στην τηλεόραση. 

[UPDATE: 22/2/21 - Η παραγωγή της ξεκίνησε επίσημα] Το Twisted Metal είναι μια από τις παλαιότερες και πιο εμβληματικές first-party σειρές του PlayStation και πλέον επίσημα ξεκίνησε η παραγωγή της τηλεοπτικής του σειράς.

Πριν κάποια χρόνια είχε ανακοινωθεί η ιδέα μιας τηλεοπτικής σειράς με θέμα το Twisted Metal, όμως από τότε δεν είχαμε κάποια νέα ανακοίνωση. Πλέον, είναι επίσημο, η Sony Pictures TV θα αναπτύξει την τηλεοπτική σειρά Twisted Metal σε συνεργασία με την PlayStation Productions, ενώ ο Rhett Reese και ο Paul Wernick των Deadpool και Zombieland θα συμμετάσχουν ως executive producers. Ο Asad Qizilbash της Sony δήλωσε: “Το Twisted Metal είναι μια από τις πιο αγαπητές σειράς από το PlayStation. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε πάνω σε μια τέτοια σειρά με μια τέτοια εξαιρετική ομάδα.”

Το σενάριο θα ακολουθεί την ιστορία ενός “motor-mouthed outsider στον οποίο προσφέρθηκε μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, αν καταφέρει να παραδώσει ένα μυστηριώδες δέμα στην άλλη άκρη της post-apocalyptic wasteland”. Θα συνοδεύεται από ένα χαρωπό κλέφτη αυτοκινήτων και κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, θα ζήσουν διάφορες περιπέτειες και θα συναντήσουν διάφορους κακοποιούς που οδηγούν αυτοκίνητα καταστροφής.

Ο Michael Jonathan Smith του Cobra Kai θα γράψει το σενάριο, ενώ ο Will Arnett θα βοηθήσει τους Reese και Wernick στον ρόλο του executive producer. Ο επικεφαλής του comedy development για την Sony Pictures Television Glenn Adilman δήλωσε τα εξής: “Αγαπάμε το Twisted Metal και όλη την τρέλα που κουβαλάει. Ο Michael Jonathan Smith έκανε εξαιρετική δουλειά σε ένα εξαιρετικό adaptation γεμάτο αστεία και δράση. Επίσης είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των Rhett, Paul και Will, καθώς και για την υποστήριξη από τους φίλους μας από την PlayStation.”

Διαβάστε περισσότερα για το Playstation Productions.

Διαβάστε επίσης για την συνεργασία Cloud Gaming μεταξύ Sony και Microsoft και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification