Toy Story 4

Hot
Toy Story 4

Toy Story 4

Δημοσιεύθηκε βίντεο με το νέο παιχνίδι.[UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: Πρώτο trailer 19/3/19] H Pixar δημοσίευσε το πρώτο trailer για το Toy Story 4.

 

Παρόλο που αρκετοί fans υπέθεσαν ότι με το Toy Story 3 το 2010 η ιστορία είχε τελειώσει, η Pixar δημοσίευσε το πρώτο trailer της νέας ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Το trailer δεν μας δείχνει και πολλά, φαίνεται να μην είναι πλάνα μέσα από την ταινία, απλά δείχνει τα κύρια “παιχνίδια” να χορεύουν στους ρυθμούς του Joni Mitchell. Τα πράγματα γίνονται περίεργα όμως στο τέλος όπου το ξύλινο παιχνίδι φωνάζει “δεν ανήκω εδώ!”.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Η Pixar θα κρατήσει το ίδιο cast για το Toy Story 4, συμπεριλαμβάνοντας τους Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz), Annie Potts (Bo Peep), Joan Cusack (Jessie), Blake Clark (Slinky Dog), Wallace Shawn (Rex), και τους John Ratzenberger (Hamm) και Tony Hale (Forky).

[UPDATE: 22/5/19 - Νέο trailer και η ημερομηνία κυκλοφορίας] Δημοσιεύθηκε νέο trailer για την επερχόμενη ταινία Toy Story 4 δείχνοντας τον Buzz και τον Woody σε μία αποστολή διάσωσης.

 

Το πιο πρόσφατο trailer του Toy Story 4 μας δείχνει όλα τα καινούργια παιχνίδια της ταινίας, συμπεριλαμβάνοντας ένα κουταλοπίρουνο που μιλάει τον Forky, ένα Καναδό αστέρα της μοτοσικλέτας τον Duke Caboom, και τα χνουδωτά κουκλάκια Ducky και Bunny.

Δείτε το νέο trailer παρακάτω:

[UPDATE 2: 29/5/19 - Γνωρίστε τον Forky] 

 

Ο Forky (Tony Hale) αποτελεί την νεότερη προσθήκη στην ομάδα. Είναι το παιχνίδι που κατασκεύασε η Bonnie (Madeleine McGraw), το κορίτσι που κληρονόμησε τον Woody και τους φίλους του από τον Andy.

Το βίντεο μας δείχνει ότι ο Woodie κρύφτηκε στην τσάντα της Bonnie και πήγε μαζί της στο σχολείο, καθώς όμως επιστρέφει σπίτι συναντά τον Forky. Ο Woody επίσης αναφέρει ότι πλησιάζει μία εκδρομή για παιχνίδια. Φαίνεται πως αυτή η εκδρομή είναι σημαντική για την πλοκή της ταινίας. Στην διαδρομή ο Woody θα ξανασμίξει με την Bo Peep, που έχει αλλάξει αρκετά από το Toy Story 2.

 

 

Το Toy Story 4 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου.

Συζητήστε για το Toy Story 4 στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification