Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινία Star Wars: Knights of the Old Republic

Ταινία Star Wars: Knights of the Old Republic

Saturday, 25 May 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bd/e9/ea/kathleen-kennedy-star-wars-the-old-republic-movie-61-1555604728.jpg
 

Ταινία Star Wars: Knights of the Old Republic

Ολοκληρώθηκε το σενάριο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/4/19] Η Kathleen Kennedy, πρόεδρος της Lucasfilm, δήλωσε στο MTV ότι "Η Lucasfilm ετοιμάζει μια ταινία για το Star Wars: Knights of the Old Republic".

H ίδια δεν έχει ιδέα πως θα εξελιχθεί ακριβώς το σενάριο της ταινίας, αλλά τόνισε ότι οι συντελεστές της θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, λόγω των απαιτήσεων του κοινού του Star Wars.

Όταν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Lucasfilm θα επανέλθουμε.

[UPDATE: 25/5/19 - Ολοκληρώθηκε το σενάριο] Αναφορές θέλουν το σενάριο της ταινίας Star Wars: Knights of the Old Republic να ολοκληρώνεται από την Ελληνοαμερικάνα Laeta Kalogridis.

Τον περασμένο Απρίλιο η Kathleen Kennedy είχε επιβεβαιώσει πως ενδεχομένως να δούμε στην μεγάλη οθόνη το movie adaptation του δημοφιλούς video game. Οι νέες φήμες όμως αφορούν το σενάριο της ταινίας, το οποίο φέρεται να βρίσκεται σε τελικό στάδιο σύμφωνα με το Buzzfeed: “Η Laeta Kalogridis σχεδόν ολοκλήρωσε το πρώτο σενάριο για μία ενδεχόμενη τριλογία του Knights of the Old Republic, σύμφωνα με τρεις πηγές”. Βέβαια η ύπαρξη ενός script δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα υλοποιηθεί εν τέλει το project, ωστόσο είναι μία καλή αρχή. Η Laeta Kalogridis ηγήθηκε της παραγωγής του Altered Carbon του Netflix και στην πρόσφατη ταινία Alita: Battle Angel.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification