Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Sequel για την ταινία Tomb Raider με την Alicia Vikander

Sequel για την ταινία Tomb Raider με την Alicia Vikander

Saturday, 20 Apr 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/14/ce/00/tomb-raider-movie-vikander-11-1555167488.jpg
 

Sequel για την ταινία Tomb Raider με την Alicia Vikander

Συγγραφέας η Amy Jump. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/4/19] Η ταινία Tomb Raider με την Alicia Vikander αναμένεται να αποκτήσει sequel, η παραγωγή του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει.

Εντός του 2018 είδαμε την Lara Croft να επιστρέφει στο σινεμά μέσα από την μορφή της ηθοποιού Alicia Vikander. Η ικανοποιητική πορεία της ταινίας την περασμένη άνοιξη, οδήγησε τους παραγωγούς της να ξεκινήσουν την ανάπτυξη μίας νέας ταινιάς που θα παραστεί ως συνέχεια της προηγούμενης. Αναφορές της Deadline υποστηρίζουν πως η παραγωγή του sequel έχει ήδη ξεκινήσει και η Alicia Vikander θα είναι και πάλι η πρωταγωνίστρια, αφού έλαμψε δια της εμφάνισής της στην πρώτη ταινία. Τοs sequel φημολογείται πως θα έχει νέα συγγραφέα, την Amy Jump, που στο παρελθόν έχει γράψει ταινίες όπως οι High Rise και Free Fire, με πρωταγωνιστές τους Tom Hiddleston και Brie Larson αντίστοιχα. Ως γνωστόν η περσινή ταινία βασίστηκε στο video game reboot του 2013 και παρουσίαζε το origin story της Lara Croft.

[UPDATE: 20/4/19 - Συγγραφέας η Amy Jump] Το sequel της ταινίας Tomb Raider απέκτησε συγγραφέα.

Πρόκειται για την Amy Jump, που έχει γράψει επίσης τα Free Fire, Kill List και A Field in England. Όπως αναφέρει η Deadline, η συγγραφέας προσλήφθηκε έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στην ιστορία της Lara Croft, η οποία επανήλθε στο σινεμά μέσα από την μορφή της Alicia Vikander. Ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη της ταινίας, ωστόσο οι φήμες όλο και πληθαίνουν και η προσθήκη της Amy Jump στο εργατικό δυναμικό που θα παράγει ενδεχομένως την ταινία δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία.

Διαβάστε το review της ταινίας Tomb Raider και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 27) 13/04/2019 20:54
Λογικά η νέα ταινία θα βασίζεται στο Rise of the tomb raider.
Notification