Σε δημοπρασία το armor και τα όπλα της ταινίας Warcraft

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Σε δημοπρασία το armor και τα όπλα της ταινίας Warcraft

Σε δημοπρασία το armor και τα όπλα της ταινίας Warcraft

Ακόμα και οι πανοπλίες των αλόγων.

Αν είστε λάτρεις της ταινίας Warcraft και έχετε κάτι χιλιάδες ευρώ τα οποία θα μπορούσατε να δαπανήσετε σε αντικείμενα μοναδικά στον κόσμο τότε να η ευκαιρία σας.

Η παραγωγή της ταινίας Warcraft έβγαλε σε δημοπρασία το armor, τα όπλα, ορισμένα χρυσαφικά και διάφορα ακόμη αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν, ακόμα και κομμάτια από το ντεκόρ. Η τιμή για το Stunt Alliance Armor του Lothar είναι στα 3.000 δολάρια. Η ενδυμασία του Medivh στα 2.100 δολάρια, ενώ το armor για έναν απλό στρατιώτη της Alliance κυμαίνεται στα 1.800 δολάρια.

Το Doomhammer του Orgrim βρίσκεται στα 1.500 δολάρια και το Royal Guard Blade Sword από αλουμίνιο στα 1.800 δολάρια. Η Mocap στολή του Blackhand πωλείται μόλις στα 60 δολάρια και το δαχτυλίδι του King Llane στα 1.100. Αν θέλετε προτομή σιλικόνης του Durotan για το γραφείο σας τότε αυτή τη στιγμή θα την βρείτε στα 2.100 δολάρια. Και για τους 3-4 εκεί έξω που έχουν...άλογο, πωλείται μέχρι και το armor των αλόγων της ταινίας, σε τιμές 800-1.000 δολάρια.

Οι δημοπρασίες θα λήξουν στις 25 Μαϊου και ώρα Ελλάδας 18:00.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Warcraft και συζητήστε για αυτήν στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.