Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Φήμη: Ταινία Call of Duty

Φήμη: Ταινία Call of Duty

Friday, 16 Feb 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e7/ed/01/call-of-duty-movie-15-1518777188.jpg
 

Φήμη: Ταινία Call of Duty

Από την Activision και τον σκηνοθέτη του Sicario 2.

 

Φήμες θέλουν τον Stefano Sollima, σκηνοθέτη της επερχόμενης ταινίας Sicario 2, να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Activision για την δημιουργία μιας ταινίας Call of Duty.

Όπως αναφέρει η σελίδα Variety, ο ίδιος βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία η οποία φέρεται να θέλει να φέρει το Call of Duty στην γιγαντοοθόνη. Βέβαια τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, ωστόσο η Activision είχε εκφράσει την επιθυμία της να φέρει πολλά video games στον κινηματογράφο από τότε που ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Blizzard.

Η Variety επίσης αναφέρει πως οι πρόεδροι του Activision Blizzard Studio, Stacey Sher και Nick van Dyk, θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας και ο Kieran Fitzgerald ο συγγραφέας της πλοκής.

Επομένως δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με το σενάριο της ταινίας ούτε την εποχή στην οποία θα βασιστεί, καθώς όπως και στα video games η εταιρεία αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στους κλασικούς πολέμους και σε πιο φουτουριστικά πρότυπα.

Διαβάστε επίσης το review του Call of Duty: WW2 και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/02/2018 09:22
Δεν είναι και πολύ γνωστό όνομα αλλά αν κοιτάξει κανείς έχει αρκετά καλές ταινίες και σειρές στο βιογραφικό του.
Notification