Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Φήμες για δεύτερη ταινία Warcraft

Φήμες για δεύτερη ταινία Warcraft

Wednesday, 17 Jul 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Τάσος Νικολακόπουλος   | (4 σχόλια)
Τάσος Νικολακόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/90/76/2c/warcraft-movie-possible-sequel-74-1466435382.jpg
 

Φήμες για δεύτερη ταινία Warcraft

Νέες δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του sequel. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/6/16] Η νέα ταινία Warcraft έχει συναρπάσει το κοινό ανα τον κόσμο, με τον σκηνοθέτη της να είναι ανοικτός για τα γυρίσματα ενός sequel.

Συγκεκριμένα, το Warcraft: The Beginning έχει αποφέρει έσοδα πάνω από 330 εκατομμύρια ευρώ μέχρι στιγμής. Αυτό το καθιστά την πιο επιτυχημένη ταινία που βασίζεται σε παιχνίδι, ξεπερνώντας από το Prince of Persia: The Sands of Time (295 εκατομμύρια ευρώ) που μέχρι πρότινος ήταν στην κορυφή και το Angry Birds (287 εκατομμύρια ευρώ) που βρίσκεται πίσω τους. Φαίνεται πως η επιτυχία της ταινίας έχει παρακινήσει τους φίλους της να ζητήσουν από τον σκηνοθέτη να συμμετάσχει και στην δημιουργία ενός sequel και εκείνος το δέχεται.

Ο Duncan Jones, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Warcraft: The Beginning έλαβε μηνύματα στον Twitter λογαριασμό του από φίλους της ταινίας και θαυμαστές για την πιθανή κυκλοφορία μιας δεύτερης ταινίας που θα συνεχίζει την ιστορία του The Beginning. Ο Jones ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικός, αναφέροντας σε μια εκ των αναρτήσεων του πως θα ήθελε πολύ να γυρίσει ένα sequel. Απαντώντας σε έναν άλλο θαυμαστή, σημείωσε πως θα πρέπει απλώς να περιμένει και να δει αν θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για χάρη του Warcraft franchise.

Αν συλλογιστεί κανείς την επιτυχία του Warcraft: The Beginning, ίσως η κυκλοφορία ενός sequel να είναι μια πολύ καλή ιδέα. Μένει να δούμε αν η Blizzard και η Universal αποφασίσουν να γυρίσουν τον διάδοχο του The Beginning, κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό. Το σίγουρο είναι πως θα περάσει καιρός μέχρι να επισκεφθείτε ξανά τους κινηματογράφους για μια ταινία Warcraft, αν φυσικά το sequel γίνει επίσημο.

[UPDATE: 12/2/17] Ο Duncan Jones, σκηνοθέτης της ταινίας Warcraft, δεν γνωρίζει ακόμη αν θα δουλέψει πάνω στο sequel της ταινίας Warcraft.

"Θα ήθελα να δουλέψω για ένα sequel, αλλά η απόφαση αυτή είναι στα χέρια της παραγωγού εταιρείας Legendary Entertainment" δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Jones έχει ιδέες ακόμα και για πιθανή τριλογία, αλλά τηρεί στάση αναμονής λόγω της Legendary. Η επόμενη ταινία του είναι το Mute (επιστημονικής φαντασίας και μικρού μπάτζετ).

Η πρώτη ταινία Warcraft δεν τα πήγε τόσο καλά στην Αμερική, αλλά διέπρεψε σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Συνολικά συγκέντρωσε 430 εκατομμύρια δολάρια.

 

[UPDATE 2: 17/7/19 - Δύσκολο να υλοποιηθεί] Ο Duncan Jones, σκηνοθέτης της ταινίας Warcraft, δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να σκηνοθετήσει κι άλλες ταινίες σχετικά με την τριλογία, αλλά πρόσθεσε ότι "δύσκολα θα υπάρξουν νέες ταινίες Warcraft". Τέλος, κατέληξε στο ότι η ταινία εκτιμάται πλέον τώρα περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.

Αν οι ταινίες Warcraft συνέχιζαν τότε θα αναφέρονταν στην ιστορία των Gul'dan και Thrall σε ένα ευρύτερο επίπεδο και το πως τα Orcs άφησαν την πατρίδα τους για να ζήσουν στο Azeroth. Επίσης, διευκρίνισε ότι στην πρώτη ταινία συνεργαζόταν διαρκώς με την Blizzard. Η πρώτη ταινία Warcraft είχε 386,3 εκατομμύρια δολάρια καθαρά κέρδη (89,1% του Box Office), ενώ η Κίνα από μόνη της την στήριξε με 213,5 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις. Στα χρονικά του κινηματογράφου είναι η 258η ταινία σε κατάταξη. Είχε μπάτζετ 160 εκατομμύρια δολάρια.

 

Διαβάστε όλα τα νέα για το Warcraft: The Beginning. Πως θα θέλατε να συνεχίσει η ιστορία του πιθανού sequel; Συζητήστε σχετικά με την ταινία Warcraft στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 jimerebus (Level 18) 20/06/2016 23:21
Προσωπικά το περίμενα το sequel ... Για μενα ήταν ταινιάρα οπότε ... κάποτε θα ερχόταν
#2 +1 ashbringer (Level 25) 21/06/2016 07:41
Μόνο και μόνο απο τις εισπράξεις στην Κίνα η ταινία ανέβηκε απίστευτα.Λογικ ό να έρθει και το sequel αρκεί να είναι καλύτερο και πιο ποιοτικό.
#3 RipAndTear (Level 7) 12/02/2017 22:09
Αν επιλέξουν κα΄λύτερους ηθοποιούς αυτή τη φορά, πράγμα νομίζω όχι και τόσο εύκολο, σίγουρα θα τα πάει καλύτερα και στην Αμερική. Τώρα το πώς θα ήθελα να το συνεχίσουν... είναι δύσκολο να πει κανείς απλά να πάρουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν απο το lore και να μην σκεφτούν τα κλισέ του χολυγουντ.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 26) 13/02/2017 01:17
Κακά τα ψέματα, η πρώτη ήταν σχετικά ημιτελής, ειδικά ως προς την απόδοση των χαρακτήρων. Τα 40 λεπτά που κόπηκαν εντελώς, επηρέασαν αρνητικά το τελικό αποτέλεσμα γιατί φαινόταν ότι λείπει κάτι. Ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια, ειδικά μετά την ευρύτερη αποδοχή που είχε.
Notification