Ταινία Sonic the Hedgehog

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
8
Ταινία Sonic the Hedgehog

Ταινία Sonic the Hedgehog

Δημοσιεύθηκε previsualization βίντεο της ταινίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/2/16] Ο διευθυντής της Sega Sammy, Hajime Satomi, δήλωσε ότι ετοιμάζει μία ταινία Sonic the Hedgehog, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή μπλε σκατζόχοιρο.

Ο Sonic θα βρεθεί να...αγωνίζεται ενάντια σε ανθρώπους, σε μια ταινία που κατά πάσα πιθανότητα θα απεικονίζει τον Sonic με CG animation και θα κυκλοφορήσει το 2018. Στόχος επίσης της Sega είναι από φέτος να αρχίσει πιο εντατικό development στα games για smartphones.

[UPDATE: 21/2/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ταινία Sonic θα κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη στις 15 Νοεμβρίου 2019. Τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης της ταινίας Deadpool Tim Miller. Η ταινία Sonic θα συνδυάζει live-action και CGI σκηνές. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Paramount.

[UPDATE 2: 31/5/18 - Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο James Marsden] Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο James Marsden θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Sonic the Hedgehog, αν και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιον ακριβώς ρόλο θα αναλάβει.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Westworld, ενώ στο παρελθόν τον είχαμε δει μεταξύ άλλων στα X-MEN ως Cyclops και στις ταινίες The Notebook, Enchanted, Zoolander και Superman Returns. Η ταινία Sonic the Hedgehog θα αποτελεί μια μίξη από live action και CGI.

[UPDATE 3: 3/7/18 - Διαπραγματεύσεις με τον Jim Carrey για τον ρόλο του Dr. Robotnik] Σύμφωνα με πηγές του deadline.com, η Paramount βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Jim Carrey για τον ρόλο του Doctor Ivo “Eggman” Robotnik στην επερχόμενη ταινία Sonic the Hedgehog. O Doctor Robotnik είναι ο βασικός “κακός” της σειράς Sonic και είναι ένας παρανοϊκός επιστήμονας που σκοπεύει να κατακτήσει τον κόσμο.

[UPDATE 4: 9/8/18 - Ανακοινώθηκε ο voice actor του Sonic] Ο Ben Schwartz θα είναι αυτός που θα δώσει την φώνη του στον Sonic για την επερχόμενη ταινία του αγαπητού ήρωα. Οι αρχικές πληροφορίες ήρθαν από το περιοδικό Variety, πληροφορίες που ο ίδιος επιβεβαίωσε σε tweet του, δηλώνοντας πολύ ενθουσιαμένος, καθώς και λάτρης των 90s.

 

 

 

O Ben Schwartz έχει δώσει τη φωνή του και σε άλλους διάσημους χαρακτήρες όπως ο Dewey Duck στα νέα Duck Tales της Disney και τον Rutabaga Rabitowitz από τη σειρά κινουμένων σχεδίων BoJack Horseman.

[UPDATE 5: 16/8/18 - Ο Jim Carrey στον ρόλο του Dr. Robotnik] Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε πάνελ του Television Critics Association, ο Jim Carrey θα έχει τον ρόλο του Dr. Robotnik στην επερχόμενη ταινία Sonic the Hedgehog. Η ταινία θα συνδυάζει CG με live-action και όπως ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο χαρακτήρας του θα είναι live-action.

sonic the hedgehog movie shooting canada
Σύμφωνα με το σενάριο, ο Sonic θα συνεργαστεί με έναν αστυνομικό (James Marsden) για να σταματήσουν τον Eggman, γνωστό και ως Dr. Robotnik. Παραπάνω μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει στον Καναδά.

[UPDATE 6: 31/8/18 - Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία Sonic the Hedgehog θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες της Αμερικής στις 8 Νοεμβρίου.

Θα την δούμε νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς αρχικά αναμενόταν να προβληθεί στις 15 Νοεμβρίου.

[UPDATE 7: 15/12/18 - Διέρρευσαν αφίσες της ταινίας] Διέρρευσαν εικόνες που αφορούν τα διαφημιστικά banners της ταινίας Sonic the Hedgehog.

Σε αυτά βλέπουμε τον Sonic να έχει αράξει πάνω σε μία γέφυρα και την μπλε αύρα της ταχύτητας του να την καλύπτει. Ο Gajan Kulasingham, media producer του GameSpot, επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτής της αφίσας μέσω Twitter, δηλώνοντας τον ξεκάθαρο ενθουσιασμό του για αυτήν. 

 



Όμως, η μόνη αφίσα που δείχνει ολόκληρο τον πρωταγωνιστή της live-action ταινίας τον δείχνει σε παρόμοια στάση, ενώ στο μπροστινό μέρος βλέπουμε τον Chris Pratt ακριβώς με την ίδια πόζα. Ο Sonic έχει αποδοθεί στο σχέδιο με τρόπο ανάλογο του Detective Pikachu. Βέβαια το παρακάτω σχέδιο δεν υφίσταται πια, αφού το μοντέλο του Sonic έχει αλλάξει από τότε που διέρρευσε η εικόνα και η συμμετοχή του Chris Pratt είναι αμφίβολη. 

 

 [UPDATE 8: 5/3/19 - Νέες εικόνες του Sonic] Σύμφωνα με υποτιθέμενη διαρροή, έχουμε νέες εικόνες του Sonic από την live-action εκδοχή του.

Aν και η σελίδα όπου πρωτοεμφανίστηκαν οι εικόνες έχει πλέον αφαιρεθεί, φυσικά αμέτρητοι επισκέπτες πρόλαβαν να τις σώσουν και να τις μοιραστούν στο internet. Απευθείας παρατηρούμε κάποιες αλλαγές στην κλασική μορφή του μπλε σκαντζόχοιρου. Τα μεγάλα καρτουνίστικα μάτια του έχουν αντικατασταθεί με μικρότερα, περισσότερο ρεαλιστικά, ο κορμός του είναι επίσης μακρύτερος και τα πόδια του μεγαλύτερα.

Οι fans του Sonic αντέδρασαν κατά κύριο λόγο αρνητικά, απογοητευμένοι από το ομολογουμένως… παράξενο ανανεωμένο παρουσιαστικό του χαρακτήρα. Μάλιστα, μερικοί από αυτούς δεν δίστασαν να κάνουν μερικές σχεδιαστικές υποδείξεις, τροποποιώντας τη μορφή του στο photoshop, ώστε να μοιάζει περισσότερο με την αυθεντική εκδοχή.

 

 

 

Αλλά δεν είναι μόνο οι fans του Sonic δυσαρεστημένοι. Ο δημιουργός του πολυαγαπημένου πρωταγωνιστή της Sega μοιράστηκε τις εντυπώσεις του στο Twitter. "Πρόκειται για ταινία Sonic;" ρώτησε στο post του, προσθέτοντας ότι "νιώθω ότι είναι σημαντικό να κοιτάξει κανείς ολόκληρο το σώμα του Sonic, το κεφάλι, το σώμα και το στομάχι του. Δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί μεγαλύτερη ισορροπία;"

 

 

[UPDATE 9: 8/4/19 - Θα περιέχει χιούμορ που θα απευθύνεται και σε ενήλικες] O Jim Carrey μίλησε στο IMDB, δηλώνοντας πως η ταινία θα περιέχει έξυπνο χιούμορ που θα απευθύνεται και σε ενήλικες, αν και θα συνεχίσει να στοχεύει κυρίως σε οικογενειακό κοινό.

Συγκεκριμένα είπε πως "θα δουν την ταινία οικογένειες, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε πολύ τρελά πράγματα, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αναφορές και κάποια υποννοούμενα που θα είναι αποδεκτά από όλους". Επιπλέον σημάδι για το ύφος του χιούμορε της ταινίας αποτελεί το ότι την παραγωγή έχει αναλάβει ο Tim Miller, σκηνοθέτης του πρώτου Deadpool.

[UPDATE 10: 30/4/19 - Πρώτο επίσημο τρέιλερ] Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Sonic The Hedgehog κυκλοφόρησε και είναι αναμενόμενα και αναντίρρητα περίεργο.

Στο τρέιλερ, που συνοδεύεται από το Gangsta’s Paradise, βλέπουμε για πρώτη φορά τον κινηματογραφικό Sonic και τα ανθρώπινα δόντια του, ενώ παίρνουμε και μια γεύση από αρκετές σκηνές του Jim Carrey στο ρόλο του Dr. "Eggman" Robotnik.

[UPDATE 11: 3/5/19 - Θα επανασχεδιαστεί ο Sonic] To τρέιλερ της ταινίας Sonic the Hedgehog προκάλεσε αντιδράσεις από το κοινό, κυρίως όσον αφορά την εμφάνιση του Sonic η οποία σύμφωνα με τις επικρατέστερες απόψεις παραείναι ανθρωπόμορφη και αλλόκοτη, χωρίς να θυμίζει τον αρχικό ήρωα. Η κριτική του κοινού εισακούστηκε και ο σκηνοθέτης της ταινίας Jeff Fowler έκανε μια δημοσίευση στο Twitter όπου ανακοίνωσε ότι "το μήνυμα ήταν ηχηρό και ξεκάθαρο... Δεν είστε ευχαριστημένοι από τον σχεδιασμό και θέλετε αλλαγές. Και έτσι θα γίνει. Όλοι στην Paramount και την Sega είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο να κάνουν αυτόν τον χαρακτήρα όσο καλύτερο γίνεται".

 

[UPDATE 12: 24/5/19 - Έρχεται το 2020] Η ταινία Sonic θα κυκλοφορήσει τελικά στις 14 Φεβρουαρίου 2020, δηλαδή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Sega. Η προηγούμενη περίοδος κυκλοφορίας έκανε λόγο για τον φετινό Νοέμβριο.

Ο λόγος είναι ότι ο σχεδιασμός του Sonic the Hedgehog θα πρέπει να είναι σωστός στο τελικό προϊόν. Άραγε θα υπάρξουν αλλαγές μετά από σχόλια των χρηστών; Για να δούμε. Πάντως υπάρχουν υπονοούμενα μέσω Twitter ότι ενδεχομένως θα γίνουν κάποιες αλλαγές στον Sonic.

[UPDATE 13: 12/7/19 - O παραγωγός Tim Miller σχολιάζει] Όπως είναι γνωστό, η Paramount καθυστερέι την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας κατά 3 μήνες, με σκοπό τον επανασχεδιασμό του Sonic the Hedgehog μετά τα αρνητικά σχόλια του κοινού στο πρώτο τρέιλερ την ταινίας.

Ο παραγωγός της ταινίας, Tim Miller, σε συνέντευξή του στο Variety σχολίασε τον επανασχεδιασμό του Sonic, όντας ο μόνος που έχει δει το νέο μοντέλο του πρωταγωνιστή, καθώς και το πως αντέδρασαν τα στελέχη της ταινίας στα αρνητικά σχόλια του κοινού πάνω στο πρώτο τρέιλερ. ''Πιστεύω πως οι fans θα μείνουν ευχαριστημένοι με τον επανασχεδιασμό. Όταν όλα πήγαν στραβά στην παρουσίαση του τρέιλερ και εγώ αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jeff Fowler, είμασταν με το μέρος του κοινού. Είπα στον Jeff πως αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να είμαστε ειλικρινείς με το κοινό και να πούμε ότι τα θαλασσώσαμε. Πράγμα που έκανε και ο ίδιος μέσω Twitter πριν καν του πω κάτι. Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και χειρίστηκε τέλεια την κατάσταση. Οι fans έχουν και αυτοί λόγο στην δημιουργία της ταινίας και εμείς οφείλουμε να τους ακούσουμε.'' δήλωσε χαρακτηριστικά. 

[UPDATE 14: 12/11/19 - Nέο τρέιλερ αποκαλύπτει το μοντέλο του Sonic]  Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα για την ταινία του Sonic αποκαλύπτει το νέο μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για τον πρωταγωνιστή. Ο νέος Sonic φαίνεται φοβερά αναβαθμισμένος σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα και γενικότερα αν και το σχέδιο του είναι απλό είναι ο Sonic που θέλουμε και αγαπάμε. Τα τριχωτά μπλε δάχτυλα και τα άσχημα μάτια έχουν αντικατασταθεί από τα αγαπημένα άσπρα γάντια και τα κλασσικά μάτια. Δείτε και μόνοι σας το τρέιλερ παρακάτω.

[UPDATE 15: 27/12/19 - Νέο τρέιλερ με τον Baby Sonic] Στο νέο κινηματογραφικό τρέιλερ, δείτε τον Baby Sonic σε δράση. Το βίντεο αποκαλύφθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Sega στην Ιαπωνία.

[UPDATE 16: 13/2/20 – Η ταινία Sonic the Hedgehog αναμένεται να κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο Box Office] Η ταινία Sonic the Hedgehog αναμένεται να κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο Box Office ξεπερνώντας ακόμη και το Birds of Prey.

Το περιοδικό Variety αναφέρει πως η ταινία αναμένεται να κάνει εισπράξεις στις ΗΠΑ μεταξύ 40 με 45 εκατομμύρια δολάρια για το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της. Ο Sonic πιθανότατα θα ξεπεράσει το Birds of Prey, ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της αγγίζοντας τα 33,2 εκατομμύρια δολάρια. Το ίδιο Σαββατοκύριακο θα κυκλοφορήσουν και άλλες ταινίες παράλληλα με το Sonic the Hedgehog, συμπεριλαμβάνοντας το θρίλερ Fantasy Island, το Downhill και το ρομαντικό The Photograph.

Την ταινία σκηνοθετεί ο προτεινόμενος για Όσκαρ σκηνοθέτης Jeff Fowler. Αρχικά αναμενόταν να κυκλοφορήσει το 2019, αλλά έλαβε παράταση για το 2020 εξαιτίας των έντονων διαμαρτυριών από τους fans για την σχεδίαση του Sonic. Η ταινία κόστισε περίπου 87 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μάρκετινγκ. Ο Ben Scwartz δανείζει τη φωνή του στον Sonic. Επίσης πρωταγωνιστούν οι Jim Carrey ως Dr Robotnik και ο James Marsden ως ο αστυνομικός που γίνεται φίλος με τον Sonic.

[UPDATE 17: 24/2/20 - Σπάει ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα] Η ταινία Sonic The Hedgehog φαίνεται πως είχε δυναμικό ξεκίνημα στην Αμερική, θέτοντας ρεκόρ για την καλύτερη opening εβδομάδα video game ταινίας όλων των εποχών.

Την δεύτερη εβδομάδα, η live-action/CG ταινία της Sega συνέχισε δυναμικά και ξεπέρασε καινούργιο ορόσημο στα box office. Η ταινία Sonic απέφερε επιπλέον 26.3 εκατομμύρια δολάρια από την δεύτερη της εβδομάδα στην Αμερική, ανεβάζοντας το εσωτερικό box office (δηλαδή μόνο στην Αμερική) στα 106.6 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία Sonic είχε και επιτυχία στην παγκόσμια αγορά, αφού μέσα στο σαββατοκύριακο σημείωσε έσοδα ύψους 38.3 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που ανεβάζει τα συνολικά έσοδα στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Η παραγωγή της ταινίας λέγεται πως κόστισε 87 εκατομμύρια δολάρια πριν το marketing. Η ταινία Sonic κατέκτησε πάλι την πρώτη θέση το σαββατοκύριακο στην Αμερική, ρίχνοντας την ταινία του Harrison Ford, Call of the Wild, στην δεύτερη θέση. Παρόλο που η ταινία Sonic είχε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία των video game ταινιών, έχει αρκετό δρόμο μέχρι να “προφτάσει” άλλα video game adaptations, όπως το Warcraft που έχει 439 εκατομμύρια δολάρια box office, καθώς και το Pokemon: Detective Pikachu με 433 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

[UPDATE 18: 16/3/20 - Ξεπερνάει το Detective Pikachu στις Η.Π.Α] Η ταινία Sonic The Hedgehog ξεπέρασε το Detective Pikachu και γίνεται η highest-grossing video game ταινία όλων των εποχών για τις Η.Π.Α.

Μετά την πρόσφατη εβδομάδα, η οποία ήταν και η χειρότερη για τους κινηματογράφους από το 1998, η ταινία Sonic έβγαλε 145.8 εκατομμύρια δολάρια στις Η.Π.Α, ξεπερνώντας τα 144.1 εκατομμύρια δολάρια του Detective Pikachu. Σε παγκόσμιο επίπεδο η ταινία Sonic The Hedgehog έχει βγάλει συνολικά 306.5 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από τα 433 εκατομμύρια δολάρια του Detective Pikachu.

Σίγουρα επηρέασε η καθυστέρηση των προβολών της ταινίας Sonic στους κινηματογράφους της Κίνας λόγω του COVID-19. Ωστόσο, καμία από αυτές τις δυο ταινίες δεν είναι η μεγαλύτερη video game ταινία, αφού τον τίτλο αυτό κρατάει η ταινία Warcraft με 439 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία Warcraft δεν τα είχε πάει και τόσο καλά στις Η.Π.Α, αποφέροντας μόνο 47.4 εκατομμύρια δολάρια, όμως τα κατάφερε στην παγκόσμια αγορά αποφέροντας 391.7 εκατομμύρια δολάρια.

 

[UPDATE 19: 24/8/20 - Δημοσιεύθηκε previsualization βίντεο της ταινίας] Η ταινία Sonic The Hedgehog άλλαξε το design του πρωταγωνιστή χάρη στις διαμαρτυρίες των οπαδών και το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλύτερο από το αρχικό.

Ένα μικρό βίντεο previsualization (προ-οπτικοποίηση) μας πάει πίσω στο αρχικό ανθρωπόμορφο μοντέλο του Sonic και μας δείχνει πως ξεκινάει η παραγωγή ταινιών τέτοιου είδους. Το previsualization (προ-οπτικοποίηση) είναι μια κινηματογραφική τεχνική, στην οποία δημιουργούνται τα βασικά animations προκειμένου να έχουν μια γενική εικόνα για το πως θα “παιχτεί” η σκηνή. Η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιήθηκε εκτενώς αρχικά από τον George Lucas για τα prequels των Star Wars.

Οι previsualization σκηνές αυτές από το Sonic δημοσιεύθηκαν από τον καλλιτέχνη Ellery Ortiz, ο οποίος προηγουμένως είχε εργαστεί σε blockbusters όπως το Aquaman και το Terminator: Black Fate και τώρα εργάζεται ως previsualization καλλιτέχνης για την Blizzard Entertainment. 

Η ταινία Sonic κυκλοφόρησε στις 20 Φεβρουαρίου 2020.

Διαβάστε επίσης για την ταινία Call of Duty.

Συζητήστε για την ταινία Sonic στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 10/02/2016 22:50
Αναρωτιέμαι αν ο κινηματογράφος στερεύει από ιδέες ή απλά μιλάμε για την εύκολη λύση που αποβλέπει σε εξίσου εύκολο κέρδος.
#2 +2 Blood King (Level 25) 10/02/2016 22:58
Φανταστική είδηση για εμάς τους Sonic fans, περιμένω η αποτύπωση του ήρωα να είναι πιστή στην ψηφιακή περσόνα του και η ταινία να μας εκπλήξει με την δράση και τα εφέ της.
#3 +2 MusicGamer26 (Level 17) 10/02/2016 23:14
Sonic Fan από μικρο παιδί ... Περίμενα μια ταινία Sonic και περιμένω ακόμα :-)
#4 Salina (Level 18) 11/02/2016 14:27
Χμμ γιατι οχι,την ειχα αγαπησει αυτη τη σειρα παιχνιδιων δεν θα λεγα οχι και στην ταινια :lol:
#5 +1 Blood Prince (Level 30) 11/02/2016 16:12
Quoting Salina:
Χμμ γιατι οχι,την ειχα αγαπησει αυτη τη σειρα παιχνιδιων δεν θα λεγα οχι και στην ταινια :lol:



Το συγκεκριμένο παιχνίδι μου άρεσε και εμένα,το sega ήταν ο πρώτος τρόπος επαφής μου με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.Δεν είχα PS ούτε είχε κυκλοφορήσει το XBOX όταν ήμουνα 10 χρονών το 1995.

Αλλά αν και ήταν από τα πρώτα που ασχολήθηκα δεν θα με ενθουσίαζε τόσο η ιδέα να γίνει ταινία γιατί την θεωρώ κάπως παιδική.Αν ήμουν μικρότερος ίσως.Βασικά μια ταινία με Sonic θα θυμίζει αντίστοιχη του Super Mario για PS.
#6 Thorfinns (Level 6) 11/02/2016 17:06
Quoting Professor_Severus_Snape:
Αναρωτιέμαι αν ο κινηματογράφος στερεύει από ιδέες ή απλά μιλάμε για την εύκολη λύση που αποβλέπει σε εξίσου εύκολο κέρδος.

Και τα δυο μαζι απο σα παραθεσες.
Δεν ημουν τρελος φαν του Σονικ αλλα απο μικρος μαρεσε.Καμια φορα νιωθεις οτι καποια πραγματα τα ξεχυλωνουν πολυ περισσοτερο απο σο πρεπει,με αποτελεσμα να χαλασουν αυτο που ειχες στο μυαλο σου.Ελπιζω τουλαχιστον να ναι μια προσεγμενη δουλεια που δε θα απογοητευσει τους φαν της.
#7 ashbringer (Level 25) 22/02/2018 10:32
Μακάρι να είναι μια καλή ταινία πιστή στα όσα μας έχει προσφέρει ο αγαπημένος μας σκαντζόχοιρος εως σήμερα.
#8 +1 akiszax (Level 21) 16/12/2018 20:52
"Αναρωτιέμαι αν ο κινηματογράφος στερεύει από ιδέες ή απλά μιλάμε" οτι τοσα μυαλά εκει δεν μπορουν να βγαλουν κατι το πρωτότυπο σενάριο η γενικα μια ιδεα. Εδω και πολυ καιρο δεν βλεπω τιποτα αλλο απο Copy-Paste, και λυπαμαι πραγματικά γιατι οι ταινιες επαψαν, και εχασαν την μοναδικότητα τους να μπορούν να αγγίξουν τον θεατή. Με λιγα λογια κανενα godzila, terminator, halloween, κτλ δεν θα ξαναβγαλουν?? Το καθενα εχει απο 10-15 παραλλαγές.
#9 ApoPie (Level 4) 17/12/2018 11:22
Πιστεύω πως θα είναι μια από της μεγαλύτερες ταινίες.
#10 ApoPie (Level 4) 17/12/2018 11:23
Εύχομαι όλες οι τέτοιες είδους ταινίες να τα πάνε καλά ταινίες σαν το pickachu sonic...
#11 TheReaper (Level 23) 29/12/2019 00:19
Είχα διαβάσει κάπου ότι για να γίνει η αλλαγή του μοντέλου του Sonic, χρειάστηκαν κάπου 15 εκατομμύρια ή κάτι τέτοιο. Κανονίστε να μην πάτε να δείτε την ταινία ρε! Εγώ θα πάω σίγουρα πρεμιέρα (μπορεί να πω ότι έχω να πάω γιατρό για να γλυτώσω και τη δουλειά) κι αν είναι αρκετά καλή, μπορεί να πάω και δεύτερη.
Notification