Ταινία Just Cause

Thursday, 16 Jul 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/73/31/99/just20causeheader-52-1558541614.jpg
 

Ταινία Just Cause

Επιβεβαιώθηκε ο σκηνοθέτης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/12/11] Σύμφωνα με το HollyWoodReporter, η σειρά Just Cause ετοιμάζεται να γίνει ταινία, που θα φέρει την ονομασία Just Cause: Scorpion King.

Σεναριογράφος του project θα είναι ο Bryan Edward Hill (δημιουργός των Broken Trinity: Pandora's Box και 7 Days From Hell). Το story θα επικεντρωθεί στην καταγωγή του Rico Rodriguez και στο πως κατέληξε να γίνει αυτός που γνωρίσαμε στο πρώτο Just Cause. Οι παραγωγοί της ταινίας, Adrian Askarieh και Eric Eisner, δεν έχουν βρει ακόμη κάποιο στούντιο γυρισμάτων, ούτε επενδυτές που θα χρηματοδοτήσουν το έργο τους. Συνεπώς, τα πάντα είναι ακόμη ρευστά. Πάντως, το ύφος της ταινίας λέγεται ότι θα μοιάζει αρκετά με αυτό του Casino Royale του James Bond.

[UPDATE: 10/3/17] Πέντε χρόνια μετά την αρχική φήμη για ταινία Just Cause, πλέον μια νέα φήμη από το Variety έρχεται να επικυρώσει ότι βρισκόμαστε σε στάδιο παραγωγής.

Βάση της φήμης, ο Jason Momoa θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας (γνωστός ως Khal Drogo στο Game of Thrones). Θα υποδυθεί τον Rico Rodriguez. Πληροφορίες λένε επίσης ότι ο σκηνοθέτης του San Andreas, Brad Peyton, βρίσκεται στους συντελεστές της ταινίας Just Cause.

[UPDATE 2: 22/5/19] Ο δημιουργός του John Wick, Derek Kolstad, θα μεταφέρει το Just Cause στην μεγάλη οθόνη.

Η Costantin Film κατοχύρωσε τα δικαιώματα από την Avalanche Studios και την Square Enix, και ελπίζει ότι αυτή θα αποτελέσει την αρχή για μια σειρά ταινιών. Σύμφωνα με το Deadline, θα δούμε τον Rico Rodriguez για άλλη μια φορά να προσπαθεί να σταματήσει το Black Hand, μία ομάδα μισθοφόρων, η οποία έχει δώσει το παρόν στους τρείς από τους τέσσερις τίτλους της σειράς. Οπότε περιμένουμε να δούμε αρκετή δράση και χρήση gadgets όπως τα grappling hook και wingsuit.

[UPDATE 3: 16/7/20 – Επιβεβαιώθηκε ο σκηνοθέτης] Σύμφωνα με το Deadline, o Michael Dowse θα σκηνοθετήσει την επερχόμενη ταινία.

Ο Καναδός σκηνοθέτης είχε δουλέψει πρόσφατα στο ταινία του Netflix Coffee & Kareem, αλλά και στην ταινία Stuber του 2019.

Διαβάστε το review για το Just Cause 4 και συζητήστε για την ταινία του Just Cause στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/03/2017 15:35
Θα ήθελα κάποιον άλλο ηθοποιό για τον συγκεκριμένο ρόλο.Ο Momoa είναι φοβερός αλλά δεν νομίζω ότι ταιριάζει εδώ.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 26) 23/05/2019 14:08
Εκτιμώ ότι η ταινία δε θα έχει καμία ταυτότητα έτσι όπως το ακούω. Έχω τερματίσει τα δύο πρώτα games και θέλω να ασχοληθώ με τα άλλα δύο όταν κάνω upgrade το σύστημα. Τα παιχνίδια εστιάζουν στη δράση και το story είναι σαφώς ρηχό. Αν εφαρμόσουν την ίδια συνταγή και στο film, προβλέπω ότι θα πάει άπατο.
#3 Smoses (Level 25) 23/05/2019 21:11
Quoting Professor_Severus_Snape:
Εκτιμώ ότι η ταινία δε θα έχει καμία ταυτότητα έτσι όπως το ακούω. Έχω τερματίσει τα δύο πρώτα games και θέλω να ασχοληθώ με τα άλλα δύο όταν κάνω upgrade το σύστημα. Τα παιχνίδια εστιάζουν στη δράση και το story είναι σαφώς ρηχό. Αν εφαρμόσουν την ίδια συνταγή και στο film, προβλέπω ότι θα πάει άπατο.

Σίγουρα η ταινία θα έχει ως selling point την "άμυαλη" δράση, υποθέτω όμως πως θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις στον αφηγηματικό τομέα ώστε να είναι πιο ομαλή η μετάβαση στην μεγάλη οθόνη (ελπίζω τουλάχιστον). Η ανακοίνωση του Derek Kolstad ως σεναριογράφου, μόνο ενθαρρυντικό είναι, αναλογιζόμενοι την επιτυχία της πιο πρόσφατης του ταινίας.
Notification