Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Anime σειρές Diablo και Overwatch στο Netflix

Anime σειρές Diablo και Overwatch στο Netflix

Monday, 17 Feb 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/aa/2b/43/animated-diablo-series-netflix-91-1581957052.jpg
 

Anime σειρές Diablo και Overwatch στο Netflix

Η Blizzard μπαίνει κι αυτή στο χορό.

Ο Nick van Dyk, πρόεδρος της Activision Blizzard Studios και πρώην παραγωγός της animated σειράς Skylanders Academy, αποκάλυψε μέσω Linkedin ότι η Blizzard θα κυκλοφορήσει anime σειρές για τα Diablo και Overwatch.

Το στυλ των συγκεκριμένων anime σειρών θα θυμίζει την σειρά Castlevania του Netflix, η οποία έχει ήδη δύο σεζόν και ετοιμάζει την τρίτη. Ο ίδιος ο van Dyk είναι παραγωγός στη σειρά Overwatch την οποία και πούλησε στο Netflix.

Παράλληλα, η Activision ετοιμάζει και ταινία Call of Duty, από τους σεναριογράφους του Joker.

Συζητήστε για τις animated σειρές Diablo και Overwatch στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 17/02/2020 20:51
Θα είναι anime σειρά αλλά σκεφτείτε πως η σειρά του Netflix Witcher, απογείωσε το Witcher iii κατά 500%, είδαν χρήμα και μπήκαν στο χορό.
Notification