Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά The Witcher στο Netflix: Η 2η σεζόν

Σειρά The Witcher στο Netflix: Η 2η σεζόν

Tuesday, 21 Jan 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης
New Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/65/7c/Actor-Kristover-Hivju-aka-Tormund-Giantsbane-on-Game-of-Thrones-78-1579637328.jpg
 

Σειρά The Witcher στο Netflix: Η 2η σεζόν

Φήμη για τον "Tormund Giantsbane" του Game of Thrones. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/12/19] Η σειρά The Witcher ξεκίνησε στο Netflix και ορισμένοι fans της εξέφρασαν τα πρώτα παράπονά τους.

Η Lauren S. Hissrich δήλωσε ωστόσο ότι η ιστορία θα έχει μεγαλύτερη συνοχή στη Season 2 κι αυτό διότι όλες οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν στην Season 1 θα καρποφορήσουν και στην πράξη στη Season 2.

Αυτό σημαίνει ότι οι χαρακτήρες θα συναντιούνται και θα αλληλεπιδρούν περισσότερο μεταξύ τους. "Αυτό πότε θα πηγαίνει καλά και πότε όχι. Απλά όλα αυτά τα θεμέλια που χτίσαμε για τον κόσμο θα ενωθούν εν τέλει σε κάτι πιο συμπαγές" δήλωσε χαρακτηριστικά.

[UPDATE: 9/1/20 - Η 2η σεζόν το 2021] Η δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix θα έρθει το 2021, σύμφωνα με την παραγωγό της σειράς Lauren Hissrich, η οποία δεν θέλει να βιαστεί στα γυρίσματα ώστε να υπάρχει ένα ικανοποιητικό τελικό προϊόν.

Η Hissrich δήλωσε ακόμη ότι στη δεύτερη σεζόν δεν θα έχουμε...διάρροιες. Η ιστορία θα είναι πολύ πιο linear, διότι στην πρώτη σεζόν υπήρχαν διαφορετικά timelines και ο τηλεθεατής ήταν δύσκολο να τα ακολουθήσει.

Η πρώτη σεζόν του The Witcher έχει οκτώ επεισόδια. Αυτό σύμφωνα με την Hissrich είχε να κάνει με διάφορους παράγοντες, όπως η ιστορία που έπρεπε να παρουσιαστεί, το μπάτζετ και το υπολογιζόμενο κοινό που θέλει να δει την σειρά. Στη δεύτερη σεζόν θα υπολογιστούν αντίστοιχα "οι ιστορίες, το πόσα κτίρια χρειάζονται, τι έλειπε από την πρώτη σεζόν και πρέπει να μπει στη δεύτερη και τι από όσα πρέπει να προστεθούν θα δουλέψει τελικά σε μια τηλεοπτική σειρά". Πάντως η παραγωγός απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε χαρακτήρες να έχουν διάρροια, όπως είχε γίνει στην πρώτη σεζόν.

Τέλος, όσον αφορά την προέλευση των ηθοποιών, η Hissrich δήλωσε ότι κατά το casting δεν υπάρχει καμία διάρκιση ως προς το χρώμα και την προέλευση κάθε ηθοποιού και ότι στη σειρά κανένας ήρωας δεν αντιδρά με οποιοδήποτε τρόπο σε τέτοια θέματα. Διαβάστε περισσότερα για τις δηλώσεις της Lauren Hissrich στο Reddit.

[UPDATE 2: 12/1/2020 - Μπήκε σε στάδιο pre-production] Ο Henry Cavill, πρωταγωνιστής της σειράς The Witcher, ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς μπήκε σε στάδιο pre-production.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

P.S. Happy New Year!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill) στις

[UPDATE 3: 21/1/20 - Φήμη για τον Kristofer Hivju] Ο Stephen Surjik, σκηνοθέτης της σειράς The Witcher στο Netflix ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έκανε tag όχι μόνο τους πρωταγωνιστές Henry Cavill και Anya Chalotra, αλλά και τον Kristofer Hivju, ο οποίος έπαιζε τον Tormund Giantsbane στο Game of Thrones. Αργόερα έσβησε την δημοσίευσή του. Παράλληλα, το Instagram account του The Witcher στο Netflix έκανε follow τον Hivju στο Instagram, κάτι που δίνει ένα νέο ενδιαφέρον στις φήμες.

Γενικά η σειρά έλαβε αμφιλεγόμενο feedback, τόσο για το σενάριο, όσο και για τις αλλαγές που έγιναν σε σχέση με τα βιβλία. Πάντως οι περισσότεροι viewers έχουν αποκομίσει θετικές εντυπώσεις και βέβαια η τηλεθέαση είναι μία από τις υψηλότερες στο Netflix. Η ημερομηνία της δεύτερης σεζόν δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Διαβάστε περισσότερα για την σειρά The Witcher στο Netflix και συζητήστε για αυτήν στο παρακάτω forum topic. Διαβάστε επίσης το review του The Witcher 3.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification