Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Narcos: Rise of the Cartels

Narcos: Rise of the Cartels

Friday, 20 Sep 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/57/44/7c/narcos-rise-13-1568969927.jpg
 

Narcos: Rise of the Cartels

Η γνωστή σειρά του Netflix μετατρέπεται σε παιχνίδι στρατηγικής.

Το Narcos: Rise of The Cartels είναι ένα βίαιο Turn-Based Strategy βασισμένο στην σειρά που καταγράφει τα γεγονότα της μάχης ενάντιας στον βασιλιά της κόκας Pablo Escobar και της αυτοκρατορίας των ναρκωτικών του.

Πιο συγκεκριμένα το Rise of the Cartels θα ακολουθεί τα γεγονότα της πρώτης σεζόν του Narcos, όπου οι DEA (Δίωξη Ναρκωτικών) κυνηγούν τον Escobar και το Medellin καρτέλ του στην Κολομβία. Υπάρχουν δύο campaigns και οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν να συμμαχήσουν είτε με τον Escobar, είτε με την τον πράκτορα Steve Murphy της Δίωξης Ναρκωτικών.

Επίσης θα υπάρχουν επιπλέον χαρακτήρες όπως ο El Mexicano, Pena και Primo. Ο καθένας με ξεχωριστά perks και abilities. Ως προς το gameplay, οι μονάδες της κάθε πλευράς κινούνται ταυτόχρονα και η κάμερα θα εναλλάσσεται μεταξύ top-down και τρίτου προσώπου.

Το Rise of the Cartels αναπτύσσεται από την Kuju, εταιρία ανάπτυξης των Marvel: Ultimate Alliance 2, Chainsmokers Paris VR, και θα εκδοθεί από την Curve Digital (Dear Esther, Human Fall Flat).

Το Narcos: Rise of the Cartels αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2019 για PC, PS4, Xbox On και Nintendo Switch.

Διαβάστε το review του Dear Esther εδώ και συζητήστε για το Narcos: Rise of the Cartels στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification