Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά κινουμένων σχεδίων Magic: The Gathering

Σειρά κινουμένων σχεδίων Magic: The Gathering

Monday, 03 Jun 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/35/f1/67/magic-the-gathering-netflix-87-1559580166.jpg
 

Σειρά κινουμένων σχεδίων Magic: The Gathering

Έρχεται στο Netflix με παραγωγούς τους σκηνοθέτες των Avengers: Infinity War και Endgame.

Η Wizards of the Coast, εκδότρια εταιρεία του Magic: The Gathering συνεργάζεται με τους αδελφούς Russo πάνω σε μια σειρά κινουμένων σχεδίων για το δημοφιλές Card Game.

Οι Joe και Anthony Russo (σκηνοθέτες των Captain America: The Winter Soldier και Civil War, καθώς και των Avengers: Infinity War και Endgame) θα είναι παραγωγοί της σειράς, ενώ οι Henry Gilroy (Star Wars: Rebels και The Clone Wars) και Jose Molina (The Tick, Agent Carter) θα είναι οι βασικοί σεναριογράφοι και συμπαραγωγοί. Οι αδελφοί Russo δήλωσαν πως είναι fans του Magic: The Gathering και είναι ενθουσιασμένοι που θα του δώσουν ζωή μέσα από την σειρά. Το σενάριο θα είναι μια νέα ιστορία η οποία θα αφορά τους Planeswalkers, τους ήρωες και τους "κακούς" του κόσμου το Magic: The Gathering.

Η σειρά Magic: The Gathering θα κυκλοφορήσει στο Netflix σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης για την σειρά The Witcher που θα κυκλοφορήσει στο Netflix και συζητήστε για την σειρά Magic: The Gathering σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification