Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Φήμη: Νέα ταινία Doom

Φήμη: Νέα ταινία Doom

Saturday, 21 Apr 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5b/b6/20/doom-movie-92-1524311993.jpg
 

Φήμη: Νέα ταινία Doom

Από την Universal Studios.

 

Φήμες θέλουν την Universal Studios να δημιουργεί μία νέα ταινία Doom.

Η παραπάνω φημολογία προέκυψε από τα λεγόμενα της ηθοποιού Nina Bergman. Συγκεκριμένα, αναφορές του Screenrant υποστηρίζουν πως η Bergman θα εργαστεί με έναν, κατά τα λεγόμενά της, “super cool σκηνοθέτη” και θα γυριστεί στην Βουλγαρία. Υπήρχαν ήδη φήμες για ταινία Doom και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η περίπτωση.

Δεν είναι πρώτη φορά που θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, αφού το 2005 υπήρξε ακόμα μία ταινία Doom με πρωταγωνιστή τον Dwayne “The Rock” Johnson, η οποία είχε να κάνει με τους κατοίκους του πλανήτη Άρη και όχι τόσο με δαίμονες. Επίσης, οφείλουμε να θυμηθούμε και το remake του πρώτου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2016. Πιθανότατα ο Dwayne Johnson δεν θα δώσει το παρών και σε αυτή την ταινία, αφού δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος από τις κριτικές που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Μάλιστα ένα πρόσφατο περιστατικό στο Twitter έδειξε πως ο Dwayne Johnson και το Doom δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

 

 

Διαβάστε επίσης το review του Doom (2016) και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 21/04/2018 21:00
Δεν ήταν άσχημη η πρώτη ταινία,βλεπόταν .Αν και δεν είμαι και τεράστιος φαν των παιχνιδιών Doom κι ίσως δεν με πείραξαν οι όποιες αλλαγές.
#2 efane (Level 23) 22/04/2018 21:39
νέο DOOM game θέλουμε , νέα ταινία DOOM οχι!
Notification