Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά Ark: Survival Evolved

Σειρά Ark: Survival Evolved

Friday, 01 Sep 2017  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (2 σχόλια)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f3/66/b7/ark-survival-evolved-live-action-series-88-1504257128.jpg
 

Σειρά Ark: Survival Evolved

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τα επεισόδια να έρχονται στο άμεσο μέλλον.

Μετά από δύο χρόνια σε Early Access, το Ark: Survival Evolved κυκλοφόρησε κανονικά αυτή την εβδομάδα.

Για την προώθηση της κυκλοφορίας του, η εταιρεία ανάπτυξης Studio Wildcard συνεργάστηκε με την εταιρεία ειδικών εφέ Pixomondo για την δημιουργία μιας live action σειράς. Η Pixomondo είναι γνωστή για την δουλειά που έκαναν στην δημοφιλή σειρά Game of Thrones και στην ταινία Furious 7.

Μαζί με αυτή την ανακοίνωση κυκλοφόρησε και ένα τρέιλερ διάρκειας 16 δευτερολέπτων. Στο βίντεο ένας άντρας ξυπνάει στην παραλία ενός τροπικού κόσμου και συναντάει μια γυναίκα που είναι καβάλα σε έναν δεινόσαυρο. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, θα υπάρξουν περισσότερα επεισόδια της σειράς στο άμεσο μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

Η πλήρης κυκλοφορία του Ark: Survival Evolved αναμενόταν για το καλοκαίρι του 2016. Τελικά ανακοινώθηκε πως θα καθυστερούσε για τις 8 Αυγούστου 2017 για να αναβληθεί ξανά, καθώς η διαδικασία πιστοποίησης του χρειάστηκε περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο.

Η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Survival δεν ήταν όπως την περίμενε η εταιρεία ανάπτυξης, καθώς η τιμή του διπλασιάστηκε πριν την κυκλοφορία προκαλώντας την δυσαρέσκεια των gamers. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα με την ανακοίνωση του καθαρισμού των multiplayer servers πριν την πλήρη κυκλοφορία, αν και τελικά οι developers άλλαξαν γνώμη για αυτό τον Ιούλιο.

Διαβάστε το preview μας για το Ark: Survival Evolved και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 01/09/2017 22:03
Δεν έχω ιδέα από το παιχνίδι αλλά φαίνεται ενδιαφέρον η προσπάθεια για να το κάνουν σειρά.
#2 ashbringer (Level 25) 02/09/2017 11:01
Ενδιαφέρον σενάριο.Για να δούμε όμως πως θα τα πάει η σειρά.
Notification