Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινία Sleeping Dogs

Ταινία Sleeping Dogs

Monday, 05 Feb 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/d7/a7/donnie-yen-29-1488566600.jpg
 

Ταινία Sleeping Dogs

Ο Donnie Yen επιβεβαιώνει την ανάπτυξη. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 3/3/2017] Το Deadline Hollywood αναφέρει σε ρεπορτάζ του ότι μία ταινία Sleeping Dogs βρίσκεται στα σκαριά.

Βασισμένη στο ομώνυμο παιχνίδι θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Donnie Yen (Ip Man και Rogue One: A Star Wars Story). Ο in-game πρωταγωνιστής που ως γνωστόν ονομάζεται Shen, θα πρέπει να εξοντώσει εγκληματικές οργανώσεις (τις τοπικές Triads της Κίνας) με συνδυασμό ξύλου, όπλων και parkour. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν ο Donnie Yen θα αναλάβει τον Shen ή κάποιον άλλο χαρακτήρα, αλλά μάλλον θα ισχύσει το πρώτο.

Ο Donnie Yen είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Κίνα, συνεπώς η ταινία θα έχει μία θετική ανταπόκριση τουλάχιστον στην Ασία.

[Update: 5/2/2018] O Donnie Yen αναφέρει στον λογαριασμό του στο Instagram πως η ταινία Sleeping Dogs βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και πως οτιδήποτε είναι καλό, αργεί. Αυτό αποτελεί και μια απόδειξη ότι η ταινία συνεχίζει κανονικά καθώς έπειτα από την ανακοίνωση το 2017, δεν είχαμε ακούσει κάτι νέο. 

Δείτε όλες τις ταινίες προερχόμενες από games που ετοιμάζονται να βγουν στις αίθουσες καθώς επίσης κι αυτές που κυκλοφόρησαν.

Συζητήστε για τα games στο cinema κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Lordwinter (Level 28) 03/03/2017 22:18
To Ip Man είναι η καλύτερη ταινία πολεμικών τεχνών που έχει βγει μετά την εποχή του Bruce Lee και του Jackie Chan, νομίζω δεν θα μπορούσαν να διαλέξουν καλύτερο ηθοποιό.
#2 the_prophet1987 (Level 22) 03/03/2017 22:34
Νομίζω οτι δεν υπάρχει πιο ταιριαστός ηθοποιός για το ρόλο.Μακάρι να βγεί καλή ταινία!
#3 ashbringer (Level 25) 04/03/2017 08:30
Ο Donnie Yen είναι κορυφαίος ηθοποιός στις ταινίες με θέμα πολεμικές τέχνες και πιστεύω είναι κορυφαία επιλογή για το Sleeping Dogs.Ελπίζω η ταινία να έχει καλή σκηνοθεσία-παρα γωγή και να δούμε μια μεταφορά βασισμένη στο αγαπημένο μας παιχνίδι.
Notification