Wargaming.net press conference

Hot
Wargaming.net press conference

Wargaming.net press conference

Η συνέντευξη τύπου της Λευκορωσικής εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια του event για το World of Warplanes και το World of Tanks που διεξήχθη στη Λευκορωσία, διεξήχθη μία συνέντευξη τύπου της Wargaming.net.

Σε αυτήν συμμετείχαν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Victor Kislyi και αρκετά ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη. Η κάμερα του GameWorld φυσικά ήταν εκεί και κατέγραψε την press conference σε HD ποιότητα. Δείτε το σχετικό βίντεο, το οποίο απευθύνεται μόνο σε...φανατικούς της εταιρείας!

Λόγω του μεγάλου όγκου του βίντεο δεν έχουμε σκοπό στα άμεσα σχέδιά μας να πραγματοποιήσουμε κάποια μετάφραση της συνέντευξης τύπου. Αν όμως δούμε έναν μεγάλο αριθμό σχολίων στην είδηση αυτή και στο παραπάνω βίντεο στο YouTube τότε ενδέχεται να αναθεωρήσουμε. Προς το παρόν αυτές τις ημέρες θα δείτε μεταφράσεις των υπόλοιπων βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube σε ειδική Playlist για τους Άγγλους χρήστες μας.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στο event της Wargaming.net και την συνέντευξη με τον Ivan Kulbych.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification