Η Microsoft είπε στους developers να επιτρέψουν δωρεάν upgrades από το Xbox One στο Xbox Series X

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Η Microsoft είπε στους developers να επιτρέψουν δωρεάν upgrades από το Xbox One στο Xbox Series X

Η Microsoft είπε στους developers να επιτρέψουν δωρεάν upgrades από το Xbox One στο Xbox Series X

Τον τελευταίο λόγο τον έχουν βέβαια οι εκδότες και οι εταιρείες ανάπτυξης.

Σύμφωνα με φήμες, η Microsoft έχει συμβουλεύσει τους εκδότες να προσφέρουν δωρεάν τα games που θα αναβαθμιστούν από το Xbox One στο  Xbox Series X για τον κόσμο. Η Microsoft δεν θέλει τους εκδότες να πωλούν τα μελλοντικά upgrades για το Xbox Series X ως DLC και για αυτό τους ενθάρρυνε να επιτρέψουν στους παίκτες να λάβουν δωρεάν τα αντίτυπα των games που θα αναβαθμιστούν για τις next-gen κονσόλες.

Βέβαια, οι εκδότες και οι εταιρείες ανάπτυξης έχουν τον τελευταίο λόγο σε αυτό, αλλά η Microsoft προσφέρει το Smart Delivery support σε οποιοδήποτε game επιλέξει αυτόν τον τρόπο. Έως τώρα το Smart Delivery δεν είναι υποχρεωτικό και για αυτό οι εκδότες εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι να προσφέρουν τα δικά τους προγράμματα όπως κάνει η EA με τα FIFA 21 και Madden 21.

Μια άλλη επιλογή που έχουν οι εταιρείες ανάπτυξης είναι να προσφέρουν τα upgrades  για το Xbox Series X με έκπτωση. Η Microsoft επιτρέπει στους εκδότες να πωλούν πακέτα που περιλαμβάνουν αντίγραφα και για τις δύο γενιές, όπως στην περίπτωση του NBA 2k21, το οποίο προσφέρει μια έκδοση των 100 δολαρίων, όπου περιλαμβάνει δύο αντίγραφα, για το Xbox One και Xbox Series X αντίστοιχα.

Σύμφωνα με φήμες, η Microsoft δεν θα επιτρέπει στα games να υποστηρίζουν το Smart Delivery μετά την κυκλοφορία τους. Η λειτουργία αυτή θα πρέπει να εφαρμοστεί προτού αποσταλεί οποιαδήποτε έκδοση.

Διαβάστε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox Series X.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series X και συζητήστε για την επερχόμενη κονσόλα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification