Sony: Το gaming στο PS5 θα είναι τόσο απλό όσο το Netflix

Hot
Βάσια Κούκια
Sony: Το gaming στο PS5 θα είναι τόσο απλό όσο το Netflix

Sony: Το gaming στο PS5 θα είναι τόσο απλό όσο το Netflix

Τα games θα φορτώνουν άμεσα.

 

Το λειτουργικό σύστημα του PS5 θα δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα και στην απόδοση χρησιμοποιώντας στο μέγιστο τον high-speed SSD του, διαφοροποιώντας το κατά πολύ από το τωρινό PS4.
 
Ο Jason Schreier από το Kotaku δήλωσε ότι: "Έχω ακούσει μερικά πολύ εντυπωσικά πράγματα για το λειτουργικό σύστημα του PS5 όπως αυτό- ένα από τα βασικά στοιχεία που έδωσε η Sony στους developers είναι ότι προσπαθεί να μετατρέψει τη διαδικασία του να παίζει κάποιος ένα παιχνίδι στο PS5 “τόσο απλή όσο το Netflix”. Θέλουν να κάνουν τους παίκτες να νιώθουν ότι μπορούν να φορτώσουν το παιχνίδι αμέσως και να ξέρουν ακριβώς πόσο χρόνο θα χρειάζεται μία δραστηριότητα που τους δίνεται."
 
Ο Schreier συνεχίζει λέγοντας ότι "ο Ιαπωνικός γίγαντας θέλει οι άνθρωποι να επιθυμούν να παίξουν games για μικρό χρονικό διάστημα παρά να περιμένουν μέχρι να έχουν αρκετές ώρες να δαπανήσουν." Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα και σημαίνουν ότι και η Sony θα παρουσιάζει κάτι αντίστοιχο όπως η γρήγορη συνέχιση που δουλεύει η Xbox για την κονσόλα της, η οποία θα σας επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των games. Λαμβάνοντας υπόψη και την καινούρια πατέντα του PS5 που προτείνει ότι τα Trophies, τα in-game achievements και τα unlockables θα μπορούν να παρουσιάζονται στην αρχική οθόνη της κονσόλας, καταλαβαίνετε ότι η Sony προσπαθεί να χώσει όση περισσότερη πληροφορία μπορεί στην αρχική οθόνη. Πάντως η ταχύτητα και η αξιοπιστία είναι εξασφαλισμένη. 
 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification