To Switch ξεπέρασε τις πωλήσεις του Nintendo 64

To Switch ξεπέρασε τις πωλήσεις του Nintendo 64

To Switch ξεπέρασε τις πωλήσεις του Nintendo 64

 

Με σύνολο τις 33.15 εκατομμύρια πωλήσεις.

 

Το Nintendo Switch κατάφερε να περάσει τις συνολικές πωλήσεις του Nintendo 64 κατά ένα εκατομμύριο.

Οι πωλήσεις του Nintendo Switch ανά ηπείρους είναι, 11.59 εκατομμύρια πωλήσεις στην Αμερική, 8.82 στην Ευρώπη και τέλος 7.86 εκατομμύρια αποκλειστικές πωλήσεις στην Ιαπωνία. Στην Ευρώπη οι πωλήσεις άγγιξαν τα 1.7 εκατομμύρια στην Αγγλία και 2.24 στην Γαλλία ενώ στην Γερμανία οι πωλήσεις έφτασαν τα 1.42 εκατομμύρια. Η κονσόλα ωστόσο δεν έχει σπάσει το ρεκόρ του Nintendo 64 το οποίο είχε πουλήσει 224.947 εκατομμύρια παιχνίδια στην αντίστοιχη περίοδο κυκλοφορίας του. Το Nintendo Switch κατάφερε να πουλήσει 163.61 εκατομμύρια παιχνίδια μέχρι το 2018. Αυτό που κατάφερε ωστόσο ήταν να περάσει τις μακροχρόνιες πωλήσεις του Nintendo 64 οι οποίες είχαν αγγίξει τα 32.93 εκατομμύρια.

Το Mario Kart 8 Deluxe ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στο Nintendo Switch, με το σύνολο τους να αγγίζει τα 15 εκατομμύρια μέχρι το 2018.

Διαβάστε επίσης για το Xbox Live σε Nintendo Switch, iOS και Android και συζητήστε για το Nintendo Switch στο σχετικό forum topic.

Δείτε τους αστυνομικούς που έπαιξαν Super Smash Bros. στο Switch, σε σπίτι όπου είχαν μπει μετά από καταγγελία. Συζητήστε για το Nintendo Switch στο σχετικό subforum.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification