Το Xbox One υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Hot
Βασίλης Καψάλης
Το Xbox One υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Το Xbox One υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Σε συγκεκριμένα παιχνίδια όπως το Fortnite.

To update του Νοεμβρίου για το Xbox One, σας επιτρέπει να παίξετε με ποντίκι και πληκτρολόγιο συγκεκριμένα παιχνίδια.

Πολλοί developers έχουν σκοπό να προσθέσουν την επιλογή, να παίξετε με ποντίκι  και πληκτρολόγιο τα επόμενα παιχνίδια τους ή να ανανεώσουν τα ήδη διαθέσιμα. Το πλέον δεδομένο είναι ότι το Fortnite και το Warframe θα υποστηρίζουν ποντίκι και πληκτρολόγιο μετά το update, σύμφωνα με το blog spot της Μicrosoft. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι, μέσα στον Νοέμβρη διαθέσιμα να παίξετε με πληκτρολόγιο και ποντίκι θα είναι, το Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder και X-Mporph Defence. Στο μέλλον αναμένουμε και την υποστήριξη του “pc setup” από τα Warface, Vigor, Moonlighter, Chilldren of Morta, DayZ και Wargroove.

Την πρωτοβουλία της Microsoft να κάνει διαθέσιμα τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια για την κονσόλα της, συνόδεψε η Razer. Όπως ανέφερε η Microsoft : “Τα νέα προϊόντα θα είναι φτιαγμένα για να νιώθετε άνετα παίζοντας στο σαλόνι σας, ενώ θα μπορούν να υποστηρίξουν το Xbox Dynamic Lighting για να έχετε in-game  φωτισμό στο σαλόνι σας”.

Δείτε ακόμη τις εκπτώσεις του Black Friday στο Xbox One και συζητήστε για το Xbox στο παρακάτω subforum.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification