Atari VCS: Τεχνικές προδιαγραφές

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
7
Atari VCS: Τεχνικές προδιαγραφές

Atari VCS: Τεχνικές προδιαγραφές

Με AMD R7 GPU, υποστήριξη online multiplayer, Twitch streaming, social media και Steam games.

Η Atari αποκάλυψε τις τεχνικές προδιαγραφές και τις δυνατότητες της νέας της κονσόλας μέσω του Indiegogo.

Το Atari VCS τελικά δεν θα αποτελέσει απλά μια επανακυκλοφορία ενός Atari, αλλά θα πλασαριστεί ως μια μοντέρνα κονσόλα. Έτσι, πέρα από τα 100 αυθεντικά games των Atari που θα έχει ενσωματωμένα μέσα στη συσκευή, θα κυκλοφορήσουν νέα games ειδικά για την κονσόλα, ενώ θα υποστηρίζει και games του Steam, μιας και θα βασίζεται στο λειτουργικό Linux.

Στο Atari VCS θα δούμε multiplayer είτε τοπικά είτε online ακόμα και στα παλιά games. Το κλασικό joystick έρχεται ανανεωμένο και θα λειτουργεί και ως media remote, ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα μοντέρνο χειριστήριο που θυμίζει αρκετά το αντίστοιχο του Xbox One. Αμφότερα θα συνδέονται μέσω Bluetooth. Θα υποστηρίζει επίσης streaming video (μάλλον Netflix), σύνδεση σε social media, online υπηρεσίες τύπου Xbox Live και cloud storage. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να κάνετε customize το user interface. Πέρα από τα νέα games που θα μπορείτε να κάνετε download, θα έχετε επίσης την δυνατότητα να παίζετε games μέσω streaming ή να κατεβάσετε νέες εφαρμογές.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σύμφωνα με την Atari, τα περισσότερα περιφερειακά από τα PC, θα είναι συμβατά με το Atari VCS. Έτσι, θα μπορείτε να συνδέσετε σε αυτό πληκτρολόγιο, ποντίκι, webcams, μικρόφωνα, εξωτερικά ηχεία και headsets. Μιας και το Atari VCS ακολουθεί την ίδια αρχιτεκτονική που συναντάμε στα PC, θα μπορείτε να παίξετε τα PC games σας στην κονσόλα, τόσο τα ήδη υπάρχοντα, όσο και τα νέα που θα κυκλοφορήσουν ειδικά για το Atari VCS. Θα υποστηρίζει επίσης cross game chat μέσω Skype, Discord και άλλων εφαρμογών, ενώ θα μπορείτε να κάνετε livestreaming μέσω Twitch.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε AMD R7 κάρτα γραφικών, AMD A-10 Bristol Ridge επεξεργαστή, 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, με την δυνατότητα επέκτασης μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου και SD card.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Επεξεργαστής: AMD A-10 Bristol Ridge
Κάρτα γραφικών: AMD R7
RAM: 4GB DDR4
Αποθηκευτικός χώρος: 32GB, επεκτάσιμος μέσω εξωτερικού HDD και SD card
Συνδεσιμότητα: HDMI, WiFi, Bluetooth, Ethernet, 4xUSB 3.0
Λειτουργικό: Linux (Ubuntu)
Υλικά κατασκευής: Μέταλλο, ξύλο και πλαστικό
Βάρος: 1.36 κιλά
Διαστάσεις: 36.8x13.46x4.06 εκατοστά

Το Atari VCS θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 και θα κοστίζει 230 ευρώ. Το κλασικό joystick τιμολογείται στα 29 ευρώ, ενώ το μοντέρνο χειριστήριο στα 50 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει πακέτο που θα περιλαμβάνει και τα δύο στην τιμή των 60 ευρώ. Η Collector’s Edition του Atari VCS θα πωλείται προς 300 ευρώ.

Διαβάστε για την καμπάνια του Atari VCS στο Indiegogo και τις προπαραγγελίες και συζητήστε για την κονσόλα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification