Ultra GB από την Hyperkin

Hot
Ultra GB από την Hyperkin

Ultra GB από την Hyperkin

Νέα φορητή κονσόλα εμπνευσμένη από το Game Boy Pocket.

 

Η Hyperkin ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Ultra GB, μια φορητή κονσόλα που θυμίζει το Game Boy Pocket.

Κατά την διάρκεια της CES 2018 η Hyperkin, εταιρεία που φημίζεται για τις retro consoles που επανεκδίδει αλλά και τους νέους τρόπους που ανακαλύπτει για να παίζουν παλιά games, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Ultra GB. Από άποψη σχεδιασμού βρίσκεται πολύ κοντά στο σχέδιο του Game Boy Pocket. Δημιουργήθηκε ωστόσο από αλουμίνιο, ενώ η εργονομική διάταξη των κουμπιών του παραμένει ίδια με αυτή του αυθεντικού Game Boy.

Ο φωτισμός της οθόνης έχει ένα ελαφρύ μπλε χρώμα, ωστόσο η Hyperkin θα προσθέσει ένα ροδάκι που θα εναλλάσσει τα χρώματα της οθόνης με RGB φωτισμό στο τελικό μοντέλο.

Το πρωτότυπο Ultra GB διαθέτει τροφοδοσία DC, όμως η τελική έκδοση θα φορτίζει μέσω μιας θύρας USB-C. Θα υπάρχει επίσης και καλώδιο που θα προσφέρει τις multiplayer δυνατότητες ορισμένων Game Boy games τα οποία και διαβάζει κανονικά.

Δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του ωστόσο σκοπεύουν να το κυκλοφορήσουν εντός του 2018. Ούτε η τιμή του προσδιορίστηκε, ωστόσο η εταιρεία ξεκαθάρισε πως θα κοστίζει λιγότερο από 100 δολάρια. Μια έκδοση που θα βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική, θα παρουσιαστεί στην E3 του Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης για το Game Boy Color με backlight και συζητήστε περισσότερα για την πρώτη κονσόλα της Nintendo στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 14:23
Υπέροχη φορητή κονσολίτσα με κάτι απο gameboy.
Notification