Εταιρεία προσπάθησε να πουλήσει μαύρα custom PS5 αλλά σταμάτησε

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Εταιρεία προσπάθησε να πουλήσει μαύρα custom PS5 αλλά σταμάτησε

Εταιρεία προσπάθησε να πουλήσει μαύρα custom PS5 αλλά σταμάτησε

Επικαλέστηκε απειλές.

Η εταιρεία SUP3R5 προσπάθησε να πουλήσει PS5, στα οποία είχε βάλει ένα μαύρο custom faceplate.

Τελικά, η εταιρεία απάντησε ότι τα στελέχη της δέχθηκαν απειλές για την ζωή τους, λέγοντας: "Λάβαμε τους συγκεκριμένους κινδύνους σοβαρά. Δεν σκοπεύουμε να ρισκάρουμε την ασφάλεια της ομάδας μας. Όλες οι προπαραγγελίες θα ακυρωθούν και θα υπάρξει πλήρης επιστροφή χρημάτων μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα λάβετε ειδοποίηση όταν αυτό συμβεί".

Η SUP3R5 πρόσθεσε επίσης: "Θεωρήσαμε ότι η δημιουργία τέτοιων faceplates θα έφερνε νοσταλγία σε κάποιους. Υπάρχουν όμως άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να παρέμβουν και σε αυτό. Αν κρίνουμε ότι είναι και πάλι ασφαλές, θα το κάνουμε. Προς το παρόν μείνετε ασφαλείς".

Συνολικά πουλήθηκαν 300 κονσόλες PS5 με design βασισμένο στο PS2. Είχαν τιμή 650 δολάρια το PS5 Digital και 750 δολάρια το PS5 Standard. Ξεπούλησαν μέσα σε 20 λεπτά. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η εταιρεία επένδυσε στο να αγοράσει 300 PS5 (εις βάρος χρηστών), τα οποία ίσως να πρέπει κάπως να αξιοποιήσει. Επίσης, ορισμένα μαύρα PS5 έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται στο eBay, με χρήστες που ζητούν χιλιάδες δολάρια. Η SUP3R5 ανακοίνωσε "θα ακυρώσουμε τις αγγελίες αυτές". Άραγε προέρχονταν από την ίδια την εταιρεία ή από αγοραστές της;

Τέλος, η SUP3R5 ανακοίνωσε ότι θα δώσει επιστροφές χρημάτων και σε όσα άτομα έχουν χρεωθεί άδικα, καθώς υπήρξαν πάνω από 300 προπαραγγελίες, άρα εκ των προτέρων δεν μπορούσε να καλύψε την ζήτηση, αν δεν ερχόταν νέα φουρνιά PS5 στα καταστήματα από την Sony.

Το ότι η Sony έστειλε εξώδικο είναι το μόνο σίγουρο, αφού η εταιρεία διέγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter.

Αυτή την εβδομάδα μία εταιρεία από τον Καναδά ήθελε και αυτή να βγάλει custom PS5 faceplates και εδώ είναι η πρώτη εταιρεία από το 2020. Σύνολο τρεις μέχρι τώρα.

Συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/01/2021 17:18
Μην προτρέχετε να αγοράσετε αν δεν δείτε πρώτα κάποια πράγματα για την εταιρεία και το site που πουλάει.
Notification