Ειδήσεις Κονσόλες Microsoft: "Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε κονσόλες και μετά τα Xbox Series X/S"

Microsoft: "Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε κονσόλες και μετά τα Xbox Series X/S"

Monday, 28 Sep 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/93/c8/2c/Xbox-Series-S-and-X-73-1601307039.jpg
 

Microsoft: "Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε κονσόλες και μετά τα Xbox Series X/S"

Το επιβεβαίωσε ο Phil Spencer.

Η Microsoft επιβεβαίωσε στις 27 Σεπτεμβρίου ότι θα κατασκευάσει και άλλες κονσόλες μετά την κυκλοφορία των Xbox Series X και Series S.
 
Ο Phil Spencer, μιλώντας στο Yahoo, εξήγησε ότι παρόλο που η βιομηχανία οδεύει προς digital και streaming, η Microsoft δεν σκοπεύει σύντομα να σταματήσει να φτιάχνει κονσόλες.
 
Συγκεκριμένα είπε: ”Στο μέλλον, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε καινούργιες κονσόλες. Όπως και στις ταινίες και στην μουσική το streaming δεν έχει σταματήσει την παράγωγη καινοτόμων συσκευών. Έτσι η κατασκευή κονσολών είναι κάτι που βρίσκεται στα μελλοντικά σχέδιά μας”. Είναι μια δήλωση που είχε κάνει και το 2019.
 
 
Παρόλο που η Microsoft δεσμεύεται στο να συνεχίσει να φτιάχνει κονσόλες, δεν θα αναγκάζει τον καταναλωτή να αγοράζει Xbox για να παίξει τα games του. Η νέα της στρατηγική είναι να κυκλοφορεί τους τίτλους της σε όλες τις κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων και των κινητών και των PC.
 
“Βάζουμε τον παίκτη στο επίκεντρο”, δήλωσε ο Spencer. Θέλει να φέρει την βιομηχανία στη θέση που βρίσκονται οι βιομηχανίες της τηλεόρασης και της μουσικής όπου ο καταναλωτής μπορεί να παρακολουθήσει μια σειρά ή να ακούσει ένα τραγούδι, όπου και αν βρίσκεται.
 
Τα Xbox Series X και Series S θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου.
 
Διαβάστε περισσότερα για τα Xbox Series X και Series S και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 10:05
Καλό θα είναι να αργεί η κυκλοφορία νέων κονσολών διότι θα πρέπει να προλαβαίνει και ο καταναλωτής να κάνει απόσβεση των χρημάτων του αλλά και να ευχαριστιέται όσο το δυνατόν περισσότερο την κονσόλα που ήδη έχει αγοράσει. Επίσης καλό είναι η υποστήριξη προς τις παλιότερες κονσόλες να μην σταματάει και το backwards compatibility να υπάρχει πάντα.
Notification