Στα Xbox Series X/S θα μπορείτε πιο άμεσα να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες

Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Στα Xbox Series X/S θα μπορείτε πιο άμεσα να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες

Στα Xbox Series X/S θα μπορείτε πιο άμεσα να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες

Πατώντας απλά το Share button στο χειριστήριο.

Η καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών στα Xbox Series X/S θα είναι πολύ πιο άμεση και εύκολη, συγκριτικά με το Xbox One X.

Στο Xbox One X για να καταγράψετε οπτικοακουστικό υλικό χρειάζεστε μια έξτρα κίνηση, αφού τα χειριστήρια των κονσολών τωρινής γενιάς δεν έχουν κάποιο κουμπί αποκλειστικά για αυτή την χρήση. Αντίστοιχα το DualShock 4 του PlayStation 4 έχει έναν πιο απλό τρόπο για να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες, μέσω του κουμπιού Share.

Το Xbox App, (πρώην SmartGlass) εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 και ήταν μια πιο άμεση λύση για τις ανάγκες της καταγραφής, αλλά η πλέον σωστή και γρήγορη μέθοδος αποκαλύφθηκε μέσω του νέου χειριστηρίου για τα Xbox Series X/S. Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους είδαμε για πρώτη φορά τα νέα χειριστήρια για τις next gen κονσόλες της Microsoft και το Share button που έχει προστεθεί. Η εταιρεία δημοσίευσε και βίντεο το οποίο δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του.

Πλέον με το πάτημα ενός κουμπιού στον νέο χειριστήριο θα τραβάτε φωτογραφίες ενώ πατώντας το Share παρατεταμένα θα αρχίζει η καταγραφή βίντεο. Θα μπορείτε άμεσα να το κοινοποιείτε στα social media (Twitter, Facebook, WhatsApp και Instagram). Επίσης θα μπορείτε να το μοιράζεστε στην δραστηριότητά σας στην κονσόλα για να το βλέπουν οι φίλοι σας. Η Microsoft δήλωσε ότι η νέα sharing εμπειρία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πιο εύκολο από ποτέ να μοιράζεστε βίντεο και φωτογραφίες με τους φίλους σας μέσω του κινητού σας.

Τα βίντεο που μπορείτε να καταγράψετε στο Xbox One είναι μέχρι δέκα λεπτά και αποθηκεύετε κατευθείαν στο σκληρό δίσκο της κονσόλας. Εναλλακτικά μπορείτε να καταγράψετε υλικό ανάλυσης 1080p στο Xbox One και 4Κ στο Xbox One X σε κάποιο USB.

Tα Xbox Series X/S θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου, με το Series X να κοστίζει 500 ευρώ και το Series S, 300 ευρώ.

Διαβάστε για την κίνηση της Microsoft να εξαγοράσει τον όμιλο ZeniMax στον οποίο υπάγονται εταιρείες όπως η id Software και η Bethesda.

Διαβάστε για τα Xbox Series X/S και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 22/09/2020 15:48
Άλλο ένα χαρακτηριστικό που βελτιώνεται και είναι πολύ σημαντικό για όλους αυτούς που θέλουν να μοιράζονται στιγμιότυπα απο αγαπημένους τίτλους.