Η συνδρομή EA Play θα συμπεριλαμβάνεται στο Xbox Game Pass

Hot
Η συνδρομή EA Play θα συμπεριλαμβάνεται στο Xbox Game Pass

Η συνδρομή EA Play θα συμπεριλαμβάνεται στο Xbox Game Pass

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/9/20] Η Microsoft και η Electronic Arts ανακοίνωσαν ότι το Xbox Game Pass θα συμπεριλαμβάνει την συνδρομή EA Play, συνδυασμός που θα ξεκινήσει να ισχύει σύντομα.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στο Xbox blog, τα Xbox Game Pass Ultimate και Xbox Game Pass για PC θα συμπεριλαμβάνουν πρόσβαση σε EA Play. Η κίνηση αφήνει εκτός την αυτοτελή έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας για κονσόλες, αλλά εφόσον η EA Play συμπεριλαμβάνει games για κονσόλες,μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσω της συνδρομής Xbox Game Pass Ultimate. Η συνδρομή στην υπηρεσία EA Play, προηγουμένως γνωστή ως EA/Origin Access, περιλαμβάνει περισσότερα από 60 games της EA όπως τα Need for Speed Heat και Rocket Arena καθώς και περιορισμένα time trials από επιλεγμένες νέες κυκλοφορίες. Η τιμή της κανονικά είναι 5 ευρώ για μηνιαία ή 30 ευρώ για ετήσια συνδρομή.

Αύξηση κατά 5 ευρώ.
Τα παραπάνω θα προστεθούν στην υπάρχουσα συλλογή του Xbox Game Pass, η οποία απαριθμεί περίπου 100 games έναντι μιας μηνιαίας χρέωσης. Οι εκδοχές της υπηρεσίας για PC και Xbox είναι διαθέσιμες χωριστά και κοστίζουν 10 ευρώ το μήνα έκαστη, ενώ η συνδυαστική έκδοση Xbox Game Pass Ultimate συμπεριλαμβάνει και τις δύο μαζί με την Xbox Live Gold αντί 15 ευρώ. Η προσθήκη των συνδρομητικών υπηρεσιών βοηθά επίσης στην αύξηση της συνολικής αξίας των σχεδίων της Microsoft για το πακέτο All Access. Η έκδοση για Xbox Series X θα κοστίζει 500 ευρώ εφάπαξ ή 35 ευρώ το μήνα για δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ένα επιπλέον κόστος της τάξης των 340 ευρώ, αν υπολογίσετε όμως και την αξία των συνδρομητικών υπηρεσιών, το συνολικό πακέτο καταλήγει να είναι οικονομικότερο από την αγορά κάθε μέρους του χωριστά.

[UPDATE: 29/9/20 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία] Τελικά η συνδρομή EA Play θα προστεθεί στο Xbox Game Pass νωρίτερα από το αναμενόμενο και συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου, ημέρα κυκλοφορίας των Xbox Series X/S.

Τον Δεκέμβριο θα μπορείτε να παίξετε το EA Play και στη συνδρομή Xbox Game Pass για PC με το Game Pass Ultimate, αλλά και σε συσκετές Android με το xCloud του Xbox. Συν τις άλλοις, η Microsoft θα συμπεριλάβει ακόμα και τα games της Bethesda στο Xbox Game Pass,  με το Doom Eternal να έρχεται πρώτο.

Τα Xbox Series X/S θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου με κόστος 500 ευρώ για το Xbox Series X και 300 ευρώ για το Xbox Series S. Για περισσότερα σχετικά με τις κονσόλες νέας γενιάς της Microsoft μπορείτε να συζητήσετε στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification