PS5: Η επίσημη αποκάλυψη (φωτογραφίες-βίντεο)

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
PS5: Η επίσημη αποκάλυψη (φωτογραφίες-βίντεο)

PS5: Η επίσημη αποκάλυψη (φωτογραφίες-βίντεο)

Σε λευκό και μαύρο χρώμα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/20] Η Sony αποκάλυψε σήμερα στο PS5 online event την πρώτη επίσημη φωτογραφία του PS5, αλλά και ένα πλάνο της κονσόλας σε βίντεο.

ps5 playstation 5 horizontal hd

Η τελική εμφάνιση της κονσόλας δεν θα έχει τελικά κάποια σχέση με το PS5 debug, φωτογραφίες του οποίου είχαν διαρρεύσει τους τελευταίους μήνες. Αυτό κατά κάποιο τρόπο "χαλάει" την παράδοση που θέλει τα παλιότερα PlayStation debug (σ.σ. κονσόλες τις οποίες χρησιμοποιούν developers και δημοσιογράφοι για να τρέξουν μη τελικές εκδόσεις των games) να μοιάζουν με την τελική έκδοση της εκάστοτε κονσόλας.

Το PS5 θα έχει κατά κύριο λόγο λευκό χρώμα, με δευτερεύον χρώμα το μαύρο. Θα συμβαδίσει δηλαδή με το μοτίβο του χειριστηρίου του, που είχαμε δει τις τελευταίες εβδομάδες.

ps5 playstation 5 horizontal hd

Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις
Η Sony ανακοίνωσε ακόμη ότι το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα έχει blu-ray drive και η άλλη θα είναι η Digital Edition, η οποία δεν θα έχει blu-ray drive, συνεπώς δεν θα μπορεί να δεχθεί blu-ray discs. Άρα αποκτώντας την πιο οικονομική έκδοση, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε retail games ή να δείτε ταινίες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το PS5 χωρίς blu-ray drive θα είναι φθηνότερο από το PS5 με blu-ray drive. Αντίστοιχη κίνηση ετοιμάζει και η Microsoft με το Xbox Series X.

[UPDATE: 12/6/20 - Θα στέκεται οριζόντια] Το PlayStation 5 θα στέκεται και οριζόντια. Δείτε την σχετική φωτογραφία που μας έστειλε η Sony.

ps5 playstation 5 horizontal hd

Δείτε την πλήρη παρουσίαση της Sony στο σημερινό PS5 online event.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες του PS5 και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dylandog (Level 24) 12/06/2020 15:23
Φαντάζομαι να στέκεται και οριζόντια - όχι μόνο κάθετα - γιατί κάποιοι έχουμε και γάτες στο σπίτι ;-).
Notification