Ειδήσεις Κονσόλες Sony: "Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με τις ποσότητες του PS5 που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά"

Sony: "Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με τις ποσότητες του PS5 που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά"

Friday, 29 May 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/34/d1/fa/ps5sonyproblem-kentriki-39-1590774695.jpg
 

Sony: "Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με τις ποσότητες του PS5 που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά"

Σύμφωνα με δήλωση του Jim Ryan.

Ο Jim Ryan, διευθύνων σύμβουλος του PlayStation, ανέφερε στο CNET ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κυκλοφορία του PS5 παγκοσμίως.

Ο Jim Ryan δήλωσε: "Παραμένουμε απολύτως σε καλό δρόμο. Η κυκλοφορία του PS5 θα ξεκινήσει αυτά τα Χριστούγεννα και θα έχουμε μια παγκόσμια κυκλοφορία. Ανυπομονούμε πάρα πολύ για αυτή την στιγμή και θέλουμε και η παγκόσμια gaming κοινότητα να ανυπομονεί επίσης για αυτή την στιγμή. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει παρουσιαστεί κάτι που μας δείχνει ότι θα έχουμε πρόβλημα με τις ποσότητες του PS5 που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά ή ότι υπάρχει κάτι που θα μας βγάλει εκτός από τον τρόπο που το σχεδιάζουμε και εμείς θέλουμε".

Διαβάστε περισσότερα για το PS5 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε για το PS5 online event από την Sony που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουνίου.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification