Ειδήσεις Κονσόλες Firesprite: "Οι γρήγορες ταχύτητες των SSD των next-gen κονσολών θα απογειώσουν τα games"

Firesprite: "Οι γρήγορες ταχύτητες των SSD των next-gen κονσολών θα απογειώσουν τα games"

Friday, 22 May 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7f/43/c9/firespritedev-kentriki-88-1590173382.jpg
 

Firesprite: "Οι γρήγορες ταχύτητες των SSD των next-gen κονσολών θα απογειώσουν τα games"

Νέα χαρακτηριστικά και καινοτόμες ιδέες θα μπορούν να προστεθούν πιο εύκολα.

Ο game director της Firesprite, Stuart Tilley, σε συνέντευξη του στο Wccftech ανέφερε ότι οι γρήγορες ταχύτητες των SSD θα απογειώσουν τα games και ότι θα μπορούν να προσθέτουν οι εταιρείες ανάπτυξης νέα χαρακτηριστικά στα games τους πιο έυκολα.

Ο Stuart Tilley δήλωσε: "Οι γρήγορες ταχύτητες των SSD των next-gen κονσόλων θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε μεγαλύτερους κόσμους που φορτώνουν γρήγορα και μας επιτρέπουν να κινηθούμε γρηγορότερα μέσα σε αυτούς. Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για εμάς να μπορούμε να κάνουμε τις φιλοδοξίες μας μεγαλύτερες, καθώς στο παρελθόν κάποιο χαρακτηριστικό έπρεπε να απορριφθεί λόγω της μη δυνατότητας των συστημάτων. Τώρα στο μέλλον αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα".

Διαβάστε εδώ το review του The Persistence από την εταιρεία ανάπτυξης Firesprite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification