Ειδήσεις Κονσόλες Φήμη: Το Xbox Series S ή Lockhart θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο

Φήμη: Το Xbox Series S ή Lockhart θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο

Monday, 29 Jun 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1e/cb/b8/xbox20series20s20lockhart-23-1587482803.jpg
 

Φήμη: Το Xbox Series S ή Lockhart θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο

Σύμφωνα με νέες φήμες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/4/20] Σύμφωνα με νέες φήμες, η Microsoft θα διοργανώσει ένα event μέσα στον Μάιο για την παρουσίαση νέων video games για το Xbox Series X, αλλά και την αποκάλυψη του Xbox Series S ή αλλιώς Xbox Lockhart.

Οι φήμες προέρχονται από το Windows Central το οποίο δηλώνει ότι το Xbox Series S είναι έτοιμο και ότι θα δοθεί στους εργαζόμενους για δοκιμή, παρόμοια με την δοκιμή του Project xCloud που έγινε τον Μάρτιο στα PC. Κατά την περίοδο δοκιμής, το προσωπικό θα αποστέλλει πληροφορίες για την κονσόλα κάτι που σύμφωνα με το Windows Central σημαίνει ότι η αποκάλυψη του Xbox Lockhart δεν αργεί. Λέγεται επίσης ότι η Microsoft σκοπεύει να ανακοινώσει ένα νέο Surface hardware. Αν οι φήμες επαληθευτούν, τότε μπορούμε να περιμένουμε την παρουσίαση περισσότερων λεπτομερειών για την κονσόλα νέας γενιάς αλλά και για τους τίτλους που έπονται.

Τελευταία ακούσαμε φήμες που θέλανε την Microsoft να προλαμβάνει μια σειρά από developers που προηγουμένως είχαν εργαστεί σε τίτλους όπως οι Metal Gear Solid, GTA 5 και σε εταιρείες όπως οι BioWare, Rockstead, Ninja Theory, Guerilla Games και EA Motive.

[UPDATE: 29/6/20 - Θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο] Σύμφωνα με νέες φήμες που προέρχονται από το VentureBeat, το Xbox Series S ή Lockhart, κοινώς η φθηνότερη εκδοχή του Xbox Series X, θα αποκαλυφθεί μέσα στον Αύγουστο.

Η Sony έχει ήδη ανακοινώσει δύο εκδόσεις για το PS5 και η μία θα είναι η φθηνότερη, καθως δεν θα έχει 4K UHD blu-ray drive. Η τακτική της κονσόλας χωρίς drive είναι κάτι που ακούσαμε για πρώτη φορά να φημολογείται από πλευράς Microsoft το 2019, επομένως το επικρατέστερο σενάριο είναι η φημολογούμενη ανακοίνωση να γίνει όντως μέσα στους επόμενους μήνες. Η ανακοίνωση επρόκειτο να γίνει στην έκθεση E3 τον Ιούνιο, αλλά εφόσον το event αναβλήθηκε, η ανακοίνωση αυτή θα γίνει τον Αύγουστο.

Διαβάστε περισσότερα για την παρουσίαση του Xbox Series X τον Ιούλιο και συζητήστε για την κονσόλα νέας γενιάς της Microsoft στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification