Ειδήσεις Κονσόλες Τα Switch πωλούνται στην διπλή τιμή λόγω κορωνοϊού

Τα Switch πωλούνται στην διπλή τιμή λόγω κορωνοϊού

Thursday, 09 Apr 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/43/35/1b/switch-37-1586444382.jpg
 

Τα Switch πωλούνται στην διπλή τιμή λόγω κορωνοϊού

Όσοι έχουν αποθέματα τρίβουν τα χέρια τους.

Το Nintendo Switch αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα αποθεμάτων από την αρχή της χρονιάς, όμως τα πράγματα έχουν χειροτερέψει με την έλευση των περιοριστικών μέτρων από τις κυβερνήσεις.

Πλέον όποιος θέλει να αγοράσει μια κονσόλα Switch, αν την βρει online θα χρειαστεί να καταβάλει σχεδόν το διπλάσιο ποσό από την τιμή της κονσόλας πριν την έναρξη των μέτρων. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο επίσημο site της Nintendo UK και μερικά ακόμα ηλεκτρονικά καταστήματα, μπορούμε να δούμε ότι η κονσόλα έχει εξαντληθεί από παντού. Εκτός από μια γκρι έκδοση στο Argus, ενώ η κατάσταση φαίνεται να είναι παρόμοια στο Ebay επίσης. Σύμφωνα με έναν προμηθευτή, ο λόγος που το Lite δεν έχει ξεπουλήσει ακόμα είναι επειδή οι πελάτες ψάχνουν κάτι να παίξουν στην τηλεόραση με τα παιδιά τους. Έτσι εφόσον δεν βρουν αποθέματα του Switch οι περισσότεροι στρέφονται στα PS4 ή Xbox One, τα οποία σιγά σιγά έχουν αρχίσει να εξαντλούνται επίσης.

nintendo out of stock

Η κατάσταση φαίνεται να ευνοεί όσους έχουν κρατήσει στο απόθεμα τους κονσόλες Switch, αφού έχει φτάσει να κοστολογείται σχεδόν στην διπλάσια τιμή. Στο Amazon η χαμηλότερη τιμή για ένα standard Nintendo Switch είναι ανάμεσα στα 598€ - 633€ ενώ τα 546€ είναι η χαμηλότερη τιμή για την γκρι έκδοση. Η έκδοση που περιλαμβάνει το διάσημο Animal Crossing μπορεί να βρεθεί στην καλύτερη στα 785€. Η κανονική τιμή του ανέρχεται στα 320€ οπότε μπορείτε να καταλάβετε το χάσμα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ακόμα και πριν τα περιοριστικά μέτρα η προμήθεια της κονσόλας στην Αμερική δεν είχε μεγάλη συνέπεια, όμως με την τρέχουσα κατάσταση τα πράγματα είναι εκτός προηγούμενου. Το GAME έβαλε μερικές κονσόλες για πώληση εχθές οι οποίες εξανεμίστηκαν σχεδόν αμέσως. Τα αποθέματα του Ring Fit Adventure φαίνεται να φτάνουν και αυτά στο τέλος τους όπως αναφέρεται στο site. 

 

 

Διαβάστε το review του Nintendo Switch και συζητήστε περισσότερα για την κονσόλα της Nintendo στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification