Ειδήσεις Κονσόλες Φήμη: Θα ανακοινωθεί το PS5 στο Experience PlayStation;

Φήμη: Θα ανακοινωθεί το PS5 στο Experience PlayStation;

Tuesday, 14 Jan 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/45/76/ca/ps5-console-3-46-1579028943.jpg
 

Φήμη: Θα ανακοινωθεί το PS5 στο Experience PlayStation;

Θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια στη Νέα Υόρκη;

Η Sony ανακοίνωσε την διοργάνωση ενός event στο κατάστημα της στη Νέα Υόρκη με την ονομασία Experience PlayStation και όπως ήταν φυσικό τα blogs έχουν πάρει φωτιά.

Το event ξεκινάει σήμερα και θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό έως και τις 16 Φεβρουαρίου. Παρόλο που η ίδια η Sony δηλώνει κατηγορηματικά στη σελίδα της πως το event θα αφορά αποκλειστικά τίτλους του PS4 και PS VR, παρόλα αυτά όλοι αναρωτιούνται εάν τελικά η Sony αποφάσισε να μας αποκαλύψει το PS5.

Θυμίζουμε ότι στη Νέα Υόρκη είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια του PS4 και συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου του 2013, στο Manhattan Center. Το Σεπτέμβριο του 2016, η Sony, επίσης στη Νέα Υόρκη, έκανε τα αποκαλυπτήρια του PS4 Pro στο πλέον κλειστό PlayStation Theater. Ο Ιαπωνικός κολοσσός έχει ήδη δηλώσει πως δεν θα παρευρεθεί στην E3 2020. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις τείνουν στο προφανές…Η μήπως όχι;

Το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020.

Διαβάστε τις επίσημες ανακοινώσεις για το PS5 και συζητήστε για τη Sony στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification