Ειδήσεις Κονσόλες Συμβουλές από την Google για την βέλτιστη λειτουργία του Stadia

Συμβουλές από την Google για την βέλτιστη λειτουργία του Stadia

Tuesday, 19 Nov 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7d/42/a3/stadia-hands-1-57-1574648867.jpg
 

Συμβουλές από την Google για την βέλτιστη λειτουργία του Stadia

Μερικά από τα tips είναι δυσκολοχώνευτα.

 

To Stadia θα κυκλοφορήσει αύριο για όσους έχουν προλάβει να κάνουν γρήγορα την παραγγελία τους. Με αφορμή την κυκλοφορία, η Google ανάρτησε μερικά tips για την καλύτερη εμπειρία σας με το Stadia. Ένα από τα tips έλεγε “ Για την καλύτερη επίδοση, μην κάνετε stream ταινίες ή μουσική σε άλλες συσκευές και άλλα σημεία του σπιτιού”. Βέβαια μια τέτοια συμβουλή συνήθως αναφέρεται ως  πρόταση για καλύτερη επίδοση και όχι σαν προϋπόθεση αφού όπως καταλαβαίνετε το να πεις σε όλη την οικογένεια να μην βλέπει την αγαπημένη της ταινία ή σειρά, είτε ακόμη να μην παίζει μουσική για κάποιες ώρες ώστε να παίξετε Stadia θα είναι δύσκολη υπόθεση.

Μερικές ακόμη από τις συμβουλές αφορούσαν την σωστή λειτουργία του Google Chromecast. Η εταιρία προτείνει να έχετε σύνδεση μέσω καλωδίου Ethernet και εάν δεν έχετε την δυνατότητα, το router να είναι στο ίδιο δωμάτιο και πολύ κοντά στο Stadia. Προσθέτει ότι καλό θα ήταν το router σας να είναι ρυθμισμένο στα 5Ghz συχνότητας όπως και να βεβαιώσετε ότι το controller του Stadia, το Chromecast Ultra και όλες οι υπόλοιπες συσκευές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.

Προτείνεται επίσης η τηλεόραση σας να είναι ρυθμισμένη σε Game Mode και Ultra High Definition εφόσον υπάρχει δυνατότητα όπως προτείνεται να κάνετε download to Google Home App στις φορητές συσκευές σας, αφού είναι απαραίτητο για να ρυθμίσετε το Chromecast.

Συμβουλές της Google για την βέλτιστη λειτουργία του Stadia :

  • Μην κάνετε stream ταινίες ή μουσική ενώ παίζετε Stadia.
  • Συνδεθείτε μέσω καλωδίου Ethernet ή
  • Αν χρησιμοποιείτε ασύρματο router, συνδέστε το στο ίδιο δωμάτιο με το Chromecast.
  • Χρησιμοποιήστε 5Ghz κανάλι στο ασύρματο router σας.
  • Συνδέστε στο ίδιο δίκτυο τα Stadia Controller, Chromecast Ultra και τις υπόλοιπες συσκευές που θα χρησιμοποιήσετε.
  • Βάλτε την οθόνη σας σε Game Mode και Ultra High Definition.
  • Κατεβάστε το Google Home App στο κινητό σας για την εγκατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα για το Google Stadia και το Stadia Controller και συζητήστε για την υπηρεσία στο παρακάτω forum topic.

Διαβάστε εδώ για τα games του Google Stadia.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification