Ειδήσεις Κονσόλες Ο αντιπρόεδρος του Xbox αποχωρεί μετά από 20 χρόνια

Ο αντιπρόεδρος του Xbox αποχωρεί μετά από 20 χρόνια

Wednesday, 09 Oct 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/62/3e/mike-ybarra-64-1570653894.jpg
 

Ο αντιπρόεδρος του Xbox αποχωρεί μετά από 20 χρόνια

Ο Mike Ybarra φεύγει από την Microsoft.

Αποχωρήσεων συνέχεια στη gaming βιομηχανία, αφού μετά την συνταξιοδότηση του Reggie Fils-Aime της Nintendo και την παραίτηση του Shawn Layden, προέδρου της Sony Worldwide Studios μαζί με την αντίστοιχη του προέδρου της Sony Ιαπωνίας Atsushi Morita, πλέον τρίτωσε το κακό, αφού ο αντιπρόεδρος του Xbox έφυγε πριν από μερικές ώρες από την Microsoft.

Ο Mike Ybarra εργαζόταν στη Microsoft για 20 χρόνια. Αποχώρησε με μια ανακοίνωση στο Twitter, λέγοντας ότι η διαδρομή του στο Xbox ήταν πολύ όμορφη και ότι "το μέλλον είναι λαμπρό". Δεν δήλωσε ωστόσο σε ποια εταιρεία θα συνεχίσει την καριέρα του. Επίσης, πρόσθεσε ότι είναι περήφανος για όσα έχει επιτύχει με την ομάδα.

Πριν την Microsoft, ο Ybarra ήταν Software Development Engineer στη Hewlett-Packard. Μπήκε στη Microsoft το 2000 ως Systems Engineer και ανέβηκε στην ιεραρχία μέχρι την θέση του αντιπροέδρου του τμήματος Xbox από τον Ιανουάριο του 2017.

Συζητήστε περισσότερα για την gaming επικαιρότητα στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification